Šta je novo?

Soccer Manager - FREE Online Game

patrola

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2006
Poena
319
Mozda je slicna tema vec bila, ali evo da iznesem svoje impresije u pauzi igranja Footbal Manager-a. Soccer Manager najbolja online menadzerska igra. Da li je najbolja, ne znam. Verovatno nije. :d Mrzelo me je dalje da trazim i eksperimentisem, ali za sada mi se cini ok. Ima dosta slicnih opcija kao u FM, ali i dosta mana, recimo na polju statistike, odnosno karakteristika igraca. Sto se tice osecaja, mogu reci da me drzi vec 3 dana. :d Cini mi se da je slican Hat Trick-u, ali dosta jednostavniji.

Kod:
[B][U]Massive multi-player online soccer management game[/U][/B]

Allows you and thousands more to engage in an interactive online soccer world. 
Similar to the traditional paper based play-by-mail and PC games, but with all the advantages that playing online can bring!

[B][U]Over 1,100 professional clubs and over 30,000 real life players[/U][/B]

All with accurate statistics, SoccerManager.com provides you with a huge soccer gaming world to interact in.

[B][U]Player ratings are continually reviewed and updated based upon their real life form[/U][/B]

By our dedicated SoccerManager.com research team. A major part of the game is
 to find the stars of the future and purchase them in your gaming world before your rival managers do!

[B][U]Compete with other real life managers[/U][/B]

For league and cup glory and also in the transfer market for the worlds best players.

[B][U]Watch live match and setup scores[/U][/B]

On match days for every club you manage.

[B][U]Huge amount of player statistics[/U][/B]

For all your players, from goals scored, assists, number of yellow/red cards, their
 average playing performance, morale, condition and many, many more.

[B][U]Masses of formations, playing styles, tactical options[/U][/B]

Substitution choices, allowing you to micro manage your teams match day tactics...

Ma *****avancija. Jel igra neko ovo uopste? :d

EDIT: Ako neko zeli da se oproba ja sam u World Championship 1424, treca divizija. Budite bezbrizni, na izvrsnom sam 17. mestu. :D

Poslednja izmena:
Igram godinama Hattrick, ali pogledacu sta si nam to ponudio :)
Koliko vidim radi se o pravim klubovima i igračima pa možda to bude interesantno.

Zbog toga mi i jeste interesantno. U Het triku su svi izmisljeni, cesto sam se gubio sa imenima. Ovde je verovatno jos interesantnije ako se plati 4-5 funti, dobija se dodatni setup, tj. dodatna podesavanja. Prilicno sam se nalozio, tako da vec razmisljam da uplatim. :d

Igram Hattrick vec 5 godina i jednostavno ne moze nista da me osvoji kao sto me ovo cudo osvojilo. Doduse, ni ne usudjujem se da probam, ali mislim da me nista ne bi privuklo.

Ljudi, igra li ko ovo? Evo ja sam nedavno počeo i uopšte nije loše, mogao bi neko da nam se pridruži? :)

Bio si skeptican u pocetku, ali si se primio. :) A sad si se bas primio :d Jos sad da se activated1 primi bar upola koliko ti i na konju smo. :d

Bez sale, ima nas trojica trenutno iz Srbije i igramo World Championship 1424 u drugoj diviziji. Ima jos jedan lik iz Srbije koji je u 1. diviziji. Za ovih 7 meseci igranja mogu da kazem da sam vrlo zadovoljan. Igra je vise nego prosta i sto je najvaznije postoji takmicarski duh i takticko nadmudrivanje. Takodje ima i nekih stvari koje smetaju i na kojima se radi. Dopada mi se sto se radi o pravim klubovima i pravim igracima. Igra samo podseca na Football Manager, ali nije toliko kompleksna. Jos nisam uplatio onaj dodatni setup, odnosno gold membership, jer nije 5-6 funti kako sam rekao. :) Malo je skuplje, ne mnogo. Ali kako duze igrate to moze izaci na tih 5-6 funti. A onda igra postaje jos realnija, jer mozete graditi stadion, ici na odmor, praviti svoje lige ili igrati u nekom vecem sistemu koji se sastoji od svih evropskih liga, sa ligom sampiona itd. Mada i bez tog Gold Membershipa igra je zanimljiva, cemu moze da posvedoci i Vule. Kao Free Member mozete igrati najvise 3 setup-a. Ja u jednom na primer vodim Zvezdu, a Vule Spartak iz Moskve. U drugom smo sva trojica (Vule vodi Marselj, activated Celtic, ja Bocu). Jedan setup je sastavljen iz 4 divizije sa po 20 najboljih klubova sveta u svakoj diviziji. Nisu me nista platili da sve ovo napisem, jednostavno mi se igra dopada i zelim da je podelim sa vama. :) Ako vas nesto zanima, slobodno pitajte. :)

Samo da se složim... I da, primio sam se, a baš nisam hteo, dugo sam se suzdržavao :D

Ako ima još ko zainteresovan, nek se registruje i upada u jedan (ili oba) od ovih šampionata, pa da se takmičimo malo :)

Drugi sampionat u kome igramo je World Championship 601 i takodje smo u drugoj diviziji.

evo i ja se registrovah u WL1424 i kontrolisem CSKA Moscow :)

U kojim ste vi klubovima? Dajte neki tip^trick

Ja vodim Marsej, patrola Bocu a activated Celtic, i još jedan drugar vodi Shalke :)

CSKA debitovao pobedom u gostima protiv Totenhema :)

Samo Boca koliko vidim uspesna danas, i Celtic delimicno.

Da, ja sam nažalost izgubio, nije mi jasno baš kako funkcioniše taj novi engine koji su uveli nedavno, ali koliko vidim, ne baš dobro...

Dajte neki tip^trick

Za pocetak...

...igrace koje planiras da ostavis, a imaju los moral, ponudi novi ugovor, ostale sa losim moralom stavi na transfer listu i trazi bar milion, milion i po vise od onoga koliko trazi chairman. Ako budes trazio vise niko ti nece nuditi nista. Igraci koji igraju trebalo bi da imaju condition bar 90. Sad je pocetak sezone pa su svi spremni. Takodje moral treba biti sto veci. Video si kod mene (Boca) kako izgleda tim. Kad nudis za nekog igraca mozes ponuditi najvise oko 3 puta vecu cifru od one koju trazi njihov chairman.

Pozdrav

Ok covek, hvala na savetima. Valjda ce me zainteresovati dovoljno da ne zaboravljam da podesim tim ili tako nesto :p

Ma nista. Dobro je dok pobedjujes, samo nemoj da se smoris ako krenu porazi. :d Istraj. :)

Ejjj ljudi, ja jos uvek igram ovo. :D Ima li jos neko, pa da pravimo neku ligu.

Vrh Dno