A sta je "DI"
A sta je "DI"
CO2 mozes da dobijes alkoholnim vrenjem, tu ti treba pola litre vode, secer, i kvasac. Za dalji postupak do dobijanja suvig leda, neznam
Fizika za osnovce: materija u razlicitim agregatnim stanjima, odnosno prelazak iz jednog u drugo agregatno stanje.
... samo i mene je interesovalo gde naci DI ali je odgovor 'nigde' ...
meni se cini da sam ja nesao tu firmu zar ne i tako pomogao Team-u Serbija
zahvaljeno moi je vec da nebude zabune od stane tima
inece on moze da se drzi u onim rucnim friziderim za kampovanje bez problema LN2 je zeznut za prenosenje
kolkio mi je daleko ta firma od kuce mogu da sipam kod njih u temos pa da dodjem kuci da ga sipam u pot i da ne izgubim neista😀 :d :smoke: sprovedem crevo naj prostije
LN2 je 118din litra ako nekog interesuje
sipate par litara u bastu da vidite kako ubija korov😀
ince ta firam se bavi proizvodnjom gasova i tecnosti za medicinu i industriju
Ma mene interesuje ova spravica iz prvog posta. Ima li to gde da se nabavi, kolika je cena jel isplativo?
Thanks Dekara na linku za Messer. Pod prodajnim mestima sam pronasao u Zrenjaninu sto je nekih 20-ak km od mene. Koliki bi bili gubici dok ja to autom za nekih 20-ak minuta donesem kuci? Moze li se nekako uskladistiti (npr. zamrzivac) na recimo jedan dan.
Pa mislio sam recimo da se uzme veca kolicina pa da se u roku od 2-3 dana uradi nekoliko setupa na razlicitim konfiguracijama pa da ne mora svaki dan da se ide u kupovinu DI-a. Uostalom koliko je potrebno za jedan setup DI-a? Nisam ja to jos nikad radio ali planiram u buducnosti pa zelim da saznam sto vise informacija, da budem pripremljen sto bolje.
Hvala svima na odgovorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari