Šta je novo?

Snooker???

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Cao!
Moram da trazim malu pomoc od vas. Koja je najboja simulacija snookera za pc?
Ja sam probao i igrao sledece:
Virtual pool hall
Virtual pool 3
World championship snooker 2004/2005
Jimmy white cueball world.
Ovaj zadnji se pokazao kao ubedjivo najbolji iako mu je fizika slabija nego kod prethodna cetiri. Jedino na njemu mogu da se naprave neki potezi koje vidjamo na tv-u. Jedino “century” nisam jos dostigao. Kod ostalih je kontrola bele kugle dosta losa. Ali ipak, presao bih na nesto bolje, ako uopste postoji. Znaci, ako ste probali neke dobre igre koje nisu ovde na spisku, molim vas podelite sa mnom, pa da krenem u nabavku.
Pozdrav

Mislim da ga imam na nekom od cd-a, al cini mi se da ide samo preko neta.
Sad cu pogledam. Ima li jos nesto?

od onih igrica što si naveo definitivno World championship snooker 2004/2005

od onih igrica što si naveo definitivno World championship snooker 2004/2005

I koji ti je najveci break? :)
Meni mislim 12, mada moja masina ne moze da ga potera da radi sa puno frejmova

Inace, u jimmy white-u 73, uz moju glupost, a izfledalo je kao pravi mec.

Sad probao ovaj carom3d. Ne svidja mi se upravljanje, al ni to nije bitno, vec ne moze da se igra offline. Beda
Ima li neko jimmy white cueball 2?

Sad probao ovaj carom3d. Ne svidja mi se upravljanje, al ni to nije bitno, vec ne moze da se igra offline. Beda
Ima li neko jimmy white cueball 2?

Moze offline naravno...imash practice mod....

ja igram cue club, ima snooker kao mod i sve ostale igre, ima turnir mod to mi se mnogo svidja.....sve u svemu super.....za razliku kakve sam sve vidjao....

Virtual pool hall - nisam probao, ali je on stariji od vp3 tako da...
Virtual pool 3 - najbolji koji sam imao prilike da probam
WCS 2004 - još ne mogu da prežalim pare koje sam dao za disk :(
Jimmy white cueball world - ovo nisam probao.

džimi je inače vrlo popularan igrač koji se inače slabo razume u dotičnu igru, tako da sam ovo preskočio... :|

Bokaco je napisao(la):
Ovaj zadnji se pokazao kao ubedjivo najbolji iako mu je fizika slabija nego kod prethodna cetiri. Jedino na njemu mogu da se naprave neki potezi koje vidjamo na tv-u.
kao na primer ?

@ Dart zool

kao na primer... run od sedam crnih.

Bokaco je napisao(la):
kao na primer... run od sedam crnih.
ja sa tim nemam problema u vp3 ;)

inače kakvo je izvođenje udarca u jimmy-ju u odnosu na vp3 ?

ako te ne mrzi napiši ukratko kakave su sve razlike u odnosu na vp3.

Poslednja izmena:
ja sa tim nemam problema u vp3 ;)

inače kakvo je izvođenje udarca u jimmy-ju u odnosu na vp3 ?

ako te ne mrzi napiši ukratko kakave su sve razlike u odnosu na vp3.

Svaka ti cast ako si u vp3 snookeru uspeo da zaredjas 7 crnih. Snooker jet u bas budjavo uradjen, za razliku od poola, i to po meni zbog sledeceg. Sto izgleda preveliko, a rupe su premale, mada su u stvarnosti izgleda bas takve. Tesko po meni. I najavljivanje obojenih kugli me je teralo iz takta.
Jimmy white je dosta slican sto se tice nacina upravljanja, jedino sto se mora drzati levi klik kada se pomera pogled. Kamera ima dosta, ali su dve bas dobre. Protivnici do pola laki, oni posle razbijaju. Najveca mana je ta sto su srednje rupe plitke, pa ako malo jace udaris, kugla ispada samo tako. Takodje nervira sto se stap mora stalno chalkovati, i sto fizika nije bas najbolja. Pri tome mislim na preveliko delovanje backspina na kretanje bele. Kao sto sam u prethodnim postovima napisao, uz malo vezbe, stvarno se stekne osecaj da se urade potezi koje gledamo na tv-u. Igrivo je strasno, evo ja sa ortacima vec 8 meseci igram, i tek sad zelim nesto bolje. A to bolje je koliko sam provalio na netu stariji jimmy- cueball 2.
I da, Jimmy nije imao blage o ovoj igri. Strasno je da neke gluposti prodju tek tako.
Poz

Svaka ti cast ako si u vp3 snookeru uspeo da zaredjas 7 crnih.
veruj mi mnogo je lakše nego 7 žutih :D
Sto izgleda preveliko, a rupe su premale, mada su u stvarnosti izgleda bas takve. Tesko po meni. I najavljivanje obojenih kugli me je teralo iz takta.
sto je u stvarnosti tako toliki. rupe takođe. što se najavljivanja tiče tu su stvarno us**li motku :(

meni su fizika i izvođenje u vp3 sasvim ok.
treba u principu ispeglati neke stvari ali je u principu sasvim ok.

mada mislim da je moj problem što je prva bilijar igra sa kojom sam se susreo bio virtual pool 1 na mac-u pa sam se oduševio što su se ljudi konačno setili da naprave taj način izvođenja udarca kao i samog nišanjenja.
kasnije su unapređeni fizika i naravno grafika.

sve bilijarske igre koje sam probao do tada su imale katastrofa upravljanje/nišanjenje i vrlo lošu fiziku.

posle vp3 sve mi je nekako... loše.

mada probaću i jimmyja i eventualno carom ;)
I da, Jimmy nije imao blage o ovoj igri.
mislim da je džimi još uvek aktivan...
ima više o tome na http://www.worldsnooker.com/

Ja sam mislio da je napakon odustao, al drzi se matori. Ono peglanje od Hendrija je ostavilo traga na njegovoj igri za stalno.

A, mislio sam da nije imao blage o kompjuterskoj igrici koja nosi njegovo ime, za to mogu da stavim ruku u vatru!

Ajde, ko pre nabavi cueball 2 nek javi.
Pozdrav

Bokaco je napisao(la):
A, mislio sam da nije imao blage o kompjuterskoj igrici koja nosi njegovo ime, za to mogu da stavim ruku u vatru!
možda, ali je njegov menadžer sigurno znao ;)

nego, komentar je bio u vezi toga što si napisao rečenicu u prošlom vremenu a čovek je još uvek aktivan.

inače moj prethodni komentar se odnosio na real-life snooker :D
džimi je bio 6 puta u finalu šampionata i ni jednom nije uzeo titulu.
na stranu to što ima običaj da proba nešto što sasvim sigurno ne može da izvede u više od 1% pokušaja.

Bokaco je napisao(la):
Ajde, ko pre nabavi cueball 2 nek javi.
sad sam gledao kod mog "snabdevača" i nema ni jednog džimija :(
naći ću već negde.

možda, ali je njegov menadžer sigurno znao ;)

nego, komentar je bio u vezi toga što si napisao rečenicu u prošlom vremenu a čovek je još uvek aktivan.

inače moj prethodni komentar se odnosio na real-life snooker :D
džimi je bio 6 puta u finalu šampionata i ni jednom nije uzeo titulu.
na stranu to što ima običaj da proba nešto što sasvim sigurno ne može da izvede u više od 1% pokušaja.

sad sam gledao kod mog "snabdevača" i nema ni jednog džimija :(
naći ću već negde.

Dzimi moze lagano da se skine sa emula, pa ako imas brzu vezu to je super resenje!

Dzimi je meni gotivan igrac, kao i Davis, imaju neki smek, a i sam si rekao da covek stvarno pokusava da uradi nesto sto je bas bas nelogicno. Mi u drustvu ga zovemo pjoska jer deluje uvek kao teska pijandura :D
Stvarno nisam propratio da jos igra, zadnji put sam ga video pre pola godina, pa sam ukontao da je prestao da igra. Vidi se da cesto ne posecujem oficijelni snooker sajt :) Al, dobro, iako nije uspeo da osvoji ni jednu titulu, samo cu reci da je dosta meceva u finalu igrao protiv Mr. Hendry-ja kada je ovaj rasturao.

Poz

Bokaco je napisao(la):
Dzimi moze lagano da se skine sa emula, pa ako imas brzu vezu to je super resenje!
eh, da imam pristojnu vezu, ne bi ni imao "snabdevača" :(
Mi u drustvu ga zovemo pjoska jer deluje uvek kao teska pijandura
i meni tako deluje, ali nisam siguran da može tako zbog doping kontrole :)
primera radi, recimo u streljaštvu nije dozvoljen alkohol, jer "smiruje ruku" :)
samo cu reci da je dosta meceva u finalu igrao protiv Mr. Hendry-ja kada je ovaj rasturao
ako se dobro sećam 5 puta protiv hendrija i jednom protiv dejvisa.

@ostali
kakvi su genaralno utisci sa carom3d ?
naročito m interesuje poređenje u udnosu na vp3 ?

@ Dart Zool

Pa izgubio je od boljih, nema dileme :)

Meni je vp3 tri duzine ispred caroma, bar ovo malo sto sam igrao carom.

Poslednja izmena:
Bokaco je napisao(la):
Meni je vp3 tri duzine ispred caroma, bar ovo malo sto sam igrao carom.
ok, da se ne patim džaba, i onako sam na dialup-u :(

ps This forum requires that you wait 15 seconds between posts. Please try again in 1 seconds.

Nazad
Vrh Dno