Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
zna li neko neki free dobar program? imam tucet servera koji imaju opciju za snmp, mejutim ne mogu da nadjem nsta sto bi me zadovoljilo (citaj free). Ili makar da ima Trial verziju da probam pre nego sto kupim
zna li neko neki free dobar program? imam tucet servera koji imaju opciju za snmp, mejutim ne mogu da nadjem nsta sto bi me zadovoljilo (citaj free). Ili makar da ima Trial verziju da probam pre nego sto kupim
nisam ni sam siguran sta mi treba Imam gomilu RSA adaptera koji imaju opciju za snmp, znaci ja bi koristio centralnu aplikaciju (ili server?) koji bi prikupljao sve te informacije na centralno mesto kako bi ja lakse mogao da vidim ukoliko dodje do nekih problema...
ok...agenti su hostovi kojima ce slati trapovi, ali ujedno i hostovi koji mogu slati uredjajima informe aktivno...tebi ovde agent ne treba sem ukoliko ovaj host na slici ne treba da prima trapove od uredjaja...