Šta je novo?

Sniper Elite V2

Znaci skinuo je danas i kao ajd da je instaliram... Odigrao prvu misiju kao ono nije losa igrica, odigrao drugu misiju, pocela nervoza, dosao do prvog dela trece misije (usao u bazu) ALT+F4. Uninstall. Delete iso.

Znaci skinuo je danas i kao ajd da je instaliram... Odigrao prvu misiju kao ono nije losa igrica, odigrao drugu misiju, pocela nervoza, dosao do prvog dela trece misije (usao u bazu) ALT+F4. Uninstall. Delete iso.

Ista prica danas al' skracena verzija - Resident Evil Operation Raccoon City
Poceo prvu misiju, igrao 5 minuta, prekrstio se u sebi i ...

Predjoh je. Igra deluje nekako nedovršeno u komandnom smislu. Engine su ukrali ili šta već od Splinter Cell - Conviction.
Mislim postoji tagovanje neprijatelja ali ako nahvataš 2-3 iza coska nemaš ekzekuciju kao u celiški što je lepo izgledalo. AI je bas los tako da možeš da se ulogoriš negde i digneš buku i napakuješ ih na gomilu s tomsonom.

Eto predjoh i smorih me toliko pa sam morao mw3 single da okrenem jer je nisam igrao vec samo coop.

Predjoh je. Igra deluje nekako nedovršeno u komandnom smislu. Engine su ukrali ili šta već od Splinter Cell - Conviction.
Mislim postoji tagovanje neprijatelja ali ako nahvataš 2-3 iza coska nemaš ekzekuciju kao u celiški što je lepo izgledalo. AI je bas los tako da možeš da se ulogoriš negde i digneš buku i napakuješ ih na gomilu s tomsonom.

Eto predjoh i smorih me toliko pa sam morao mw3 single da okrenem jer je nisam igrao vec samo coop.

:zgran::S:
Nema engine veze sa Unreal 2.5 koji je koriscen u Splinter Cell

Glavni problem ove igre je sto je igra ovo igra sa snajperom gde po defaultu treba da se sunjas, obavljas misije iz mraka, "nevidljivosti" i tako to, sto se i vidi po inventaru i mogucnostima da taktiziras kao Splinter Cell, Hitman smislu, ali dzaba sve to kada linearan dizajn nivoa gde ides jednom ulicom, prostorijom gde se nalaze protivnici te bukvalno primorava da ih sve likvidiras, sto se i inace vidi da je poenta jer se tako i skupljaju poeni koji prikazuju koliko si uspesno obavio misiju. Gameplay je sam sebi kontradiktoran u odnosu na sam inventar i mogucnosti taktiziranja (postavljanje zamki, sklanjanje leseva i tako to). Cista glupost od dizajnera koji izgleda nisu znali kako zele da isteraju igru pa je debelo prevagnula ona blood and gore, run and gun opcija. Steta, mogla je stvarno da bude dobra igra.

Osnovni problem je to što je jedini ql našminkani momenat igre ujedno i jedini unapređen element, sve ostalo je isto kao i u kecu. Da je svaki od elemenata koje si nabrojao unapređen i uklopljen da ima smisla i da nije ovako linearna bila bi igretina. Ovako ostaje toliko očiglednog prostora za poboljšanja da je sasvim jasno da su išli na podturanje igre na osnovu jedne jedine stvari.

Ipak, legla mi je ta slo-mo sladunjavost, ali daleko od toga da sam zadovoljan.

Poslednja izmena:
Gdin_M je sve lepo opisao. Booby traps i stealth elementi su odlicna ideja, ali su previse povrsni i u 90% situacija nemaju smisla. Ovde bi ko kec na desetku legle neke sporedne misije i objectives, otvoreniji nivoi, traganje za tajnim dokumentima koji mogu da promene tok aktuelne ili neke od narednih misija,...moglo je ovde jos stosta da se ubaci. Okruzenja jesu detaljna, ali nedostaju strahote rata, streljanja, egzekucije, lesevi, krv,... Bullet time scene su vrhunske i nisu me smorile ni posle 3 sata igranja. :)

Poslednja izmena:
Prešao. Unistall. Zabava za 3 popodneva.

Sta si ocekivao? Da traje kao Diablo 3. :)

Ma ne.. da radi MP možda bi i igrao sa još nekim :D

Jel se desilo nekom da mu zabaguje kad treba da stravi minu ispod lesa? Ja stavim minu al ne mogu telo da uzmem

Nije to bag nego tako bezveze izgleda da je mina pored tela a ne ispod njega. A inace to telo ispod kog je mina se i ne uzima, sto je valjda i logicno. :D

Ja sam glup nisam video gde treba da idem samo se stavi mina i ide se na stepenice a ja to nisam video bilde :wall:

Prešao malopre. Cirka 5 sati na marksman težini.

Igra razbija, misljenje moje i moje okoline(ljudi koji se igraju ;) ) . Nema neku dubinu, niti pricu a ni tezinu ali je tako igriva i zarazna. Svako ko nije igrao, obavezna zabava kada se potrose AAA naslovi - ili izmedju AAA naslova kao i recimo Bullet Storm koji takodje izuva koliko je igriv i zarazan(njemu ni prica nije losha + vrhunski humor(jedva cekam drugi deo :-devil-: )) . Licno bih okarakterisao ovu igru kao A naslov, Bullet Storm kao AA naslov ali to sam opet ja...

malo je stara ova igrica za 2012 battlefield y cod su mnogo bolje. igrao sam je i usporeni snimci su interesantni ali malo je dosadna

Sinoc instalirao ovu igru nije losa,nego imam problem sa zvukom kojeg u igri nema uopste.

Vrh Dno