Šta je novo?

Sniper Elite V2

Za 3 dana bumo videli kakva će igra biti. Najzad nešto novo da se igra.

Jel ovo sutra izlazi ili 'tek' 4.? Strasno mi se igra ovo

USA - 01.05.
Europe - 04.05.

Hah ima i Sarajevo, i valjda jure nekog rusa.. ( Ghost warrior)

Probao sam demo. Bice ovo fina igra na najtezem nivou. Meni su bas cool one anatomske scene komadanja kostiju, kidanja organa i pucanja testisa. :) Nadam se samo da ce objectives biti malo vise raznoliki i dinamicni i da se nece sve svoditi na snajpovanje neprijatelja niz ulicu. AI bi mogao da bude malo vise ofanzivno nastrojen, kako bi postavljanje zamki imalo smisla. Ovako mi se cini da samo cuce u mestu iza zaklona i cekaju da progviris. Nekako su previse pasivni, staticni i nekoordinisani, bez obzira na broj.

A zvuk je ponizenje koliko je doplerovan i koliko se nista zivo ne cuje kako treba. Grafika je tu i tamo ok sa realisticnijim koloritom, dok gameplay i nije toliko los koliko sam ocekivao.

:D

Napokon Metalci!

Instalirao sam igru, dok cekam D3 dobra je zabava, graficki na ultra podesavanjima klizi na masini iz potpisa na rex 1680x1050. Osecaj napucavanja mi je odvratan sa bilo kojim drugim oruzjem sem sa snajperom , stavio sam 3. (najveci) nivo tezine, cak ni tu nije nesto preveliki izazov, a nisam neki profesionalac za ovakav tip igara. Sve u svemu fina zabava za nekoliko dana :)

Jedva sam cekao da dodjem do mosin-nagant snajpera. Padaju svabe ko ludi sa njim. :D

Danas sam je instalirao..generalno grafika je dobra ali kretanje glavnog lika je kao da je hendikepiran..previse metaka moze da primi i nista i to na najtezem nivou...Uzimajuci sve u obzir igra je prijatno osvezenje u moru SF pucacina!!!

Zavrsena igra.
Oko 9h igranja.

Svidja mi se igra. Zamerke su mi na kretanje glavnog lika i na odvratno pucanje sa ostalim oruzjima, sa Tomsonom ili Smajserom jedva sa 3m mogu pogoditi nekog. Ali zato xray kills mogu da gledam ceo dan:d

Da si gledao "gejplej" znao bi da nije

imaš u postavkama podešavanje učestalosti killcama. iskreno, taj killcam je jedino zbog čega i igram ovo ko i prvi dio.

Protivnici se spawnuju kao marve ako stojite u jednom mestu...

ko od ove igre očekuje nešto više ostat će razočaran. debelo. očajno kretanje uz često vrhunski killcam i to je sve što tu ima

Ja ne mogu vise, odigrao sam 3 misije , jedva jednu misiju dnevno, kul je killcam i x ray razvaljivanje organa ali meni je ovo zatupljivanje, sve u igri je enormno glupo iako mi je na prvi mah delovala zabavno...odoh da cekam D3

Ovde treba jedan dobar patch za AI protivnika.

Da, u trecoj misiji kad treba da pobegnem iz one baze, oni me gadjaju sa onih silnih stepenica i spratova , ja izadjem iz prostorije, obidjem krug, dodjem im iza ledja a oni i dalje pucaju u istom pravcu u prazno :facepalm:

Da, u trecoj misiji kad treba da pobegnem iz one baze, oni me gadjaju sa onih silnih stepenica i spratova , ja izadjem iz prostorije, obidjem krug, dodjem im iza ledja a oni i dalje pucaju u istom pravcu u prazno :facepalm:

Ja sam ih zaobisao kroz onaj hodnik, ali su me tu sacekali. Ali potpuno ludilo. Od svih eksplozija i onog puskaranja u bazi, poskidam ih sve i spremam se da sidjem sa onih stepenica i 2 strazara se setaju kao da se nista ne desava oko njih (a ono eksplozije na sve strane, rusi se baza, pucnjava). Ako neko ima otvoren nalog na njihovom sajtu, daj neka im postuje da im je AI kriminalan i da daju otkaz liku koji je bio zaduzen za taj deo igre.

Gledam gejmplay pa se pitam - ljudi koji su pravili ovu igru...
Da li su ikad probali kampanje u recimo MW, MW3, Deus Ex ili BF3, da vide kako treba da izgleda taj gejmplej,
kako se ponasaju protivnici tj. AI...
35 eura na steamu - neverovatno stvarno :crash:

Nazad
Vrh Dno