Šta je novo?

Snimanje zvuka sa kompa

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Naisao sam na neku muziku na jednoj web stranici i zelim nekako da je skinem. Problem je sto nigde ne postoji download link ili tako nesto, pa moram nekako da snimim taj zvuk.

Problem je sto ne znam kako da uradim, pa molim da za pomoc. U pitanju je mozda 2 minuta neke pesme, nista vise, koju zelim da snimim i slusam kasnije. Znaci, jednostavno da snimim zvuk koji se vec nalazi na kompu.

Unapred zahvalan!

Pronasao sam neku ekstenziju za Firefox, pa sam uspeo 🙂

Da ne otvaram novu temu sad, ono sto me jako interesuje je spajanje dva zvuka u Sound Forgeu. Znaci, ako na primer imam (kao kod rep muzike) muziku i tekst, kako da ih spojim tj. kako da napravim da muzika ide u pozadini dok se neki drugi zvuk (u ovom slucaju tekst tj. glas) cuje kao glavni?

shto se tiche prvog problema, pishem cisto za nekog ko ubuduce bude ovo radio -

otvorish source stranice, i trazish audio file-ove, i onda celu adresu prekucash u browser, i skinesh audio file.

shto se tice ovog drugog, cenim da svi audio programi imaju lejere, i onda samo prebacish jedan preko drugog, i odradish koji u kolkom procentu preko kog ...

shto se tice ovog drugog, cenim da svi audio programi imaju lejere, i onda samo prebacish jedan preko drugog, i odradish koji u kolkom procentu preko kog ...

Sound forge NEMA mixovanje po kanalima.

Black Arrow....ja ti za mixovanje zvuka preporucujem ili Wavelab ili Sony Vegas koji je inace progam za video montazu ali ga ja cesto koristim i za mixovanje zvuka, izuzetno jednostavno i produktivno.

Da, uspeo sam da pronadjem Sound Forge najnoviji i opcijom Mix spojio dve stvari bez problema...

Hvala svima na pomoci!

Nazad
Vrh Dno