Šta je novo?

Snimanje telefonskog razgovora

Masni Ludak

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2003
Poena
619
Kako da na račinaru snimim telefonski razgovor, i pomoću kog programa?

Hvala unapred.

Masni Ludache :D , mislim da se to sobavlja sa programom koji si dobio uz modem. Ili da Sounds & Multimedija namestis "Modem #0 Line Record" kao recording device.

Ima jedan simpatican programcic koji se zove ModemSpy a mozes pokusati i sa ACC.

Ajde dajte mi link gde da skinem taj ACC, i ako nekog ne mrzi da mi objasni ceo postupak. Da li mogu da nazovem sa telefona ili moram sa nekog dialera u Win-u itd. Mnogo mi je bitno.

Hvala unapred.

@Voodoo_NBGD

Kad stavim da je recording source "Modem #0 Line Record" sound recorder nece da snima. Kaze da neka druga aplikacija snima audio sto naravno nije tacno?

Pozdrav!

A ima li neki koji radi sa ISDN-om? Na sajtu acc pise da ce sledeca verzija da omoguci ovo?

@edit: ***e, tek sam sad vid'o da je ovaj tred iz naftalina :D

Poslednja izmena:
Shta da radi sa ADSLom??? Ti pricas preko ADSLa?

Meni najbolje je radio Advanced Phone Recorder, ostale programe koje sam probao nisu mi odradili posao do kraja kako treba.

miha je napisao(la):
Shta da radi sa ADSLom??? Ti pricas preko ADSLa?
iz telefona mi zica ide u spliter pa u adsl modem. vise ne koristim obican modem. da li mogu nekako da snimam razgovore?

Probaj da povezes zicu koja ide iz splitera u telefon sa modemom(obican dial-up) tamo gde pise LINE.
Predpostavljam da imas i obican modem.

Poslednja izmena:
pretpostavljam da pitas da li mozes da koristis ADSL modem za snimanje razgovora...
pa je odgovor: NE
jer posle splitera na jednom kraju (LINE) dobijas deo frekvencije koji se koristi za govor (i modem) a na drugom kraju (MODEM) dobijas frekvencije koje koristi aDSL, za prenos podataka.
nadam se da sam bio jasan ;)

kuc kuc...
Pitanje je bilo za ISDN a ne ADSL!

Nego sto se tiče ACC-a, da li može da snima u boljem kvalitetu i da li može automatski da snima razgovore?Ako da kako?

Nazad
Vrh Dno