Šta je novo?

Snimanje preko 700mb na cd od 700mb

ronin

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2003
Poena
604
Imam neke filmove (DivX) hteo bih da ih prebacim u kopletu ,ali imaju preko 700 mb,diskovi na koje su snimljeni su isto 700 mb. Dali je potreban neki poseban program ili treba nesto podesiti u nero?

Nero:
filer>preferances>expert features>enable overburn
Snimaj u no multisesion sa disk at once

I vodi racuna da nemas neki od starijih Necovih pisaca koji ne mogu da overburnuju :beat:

Ako preteras (iako softver to dopusti) desice se ponkad (meni se par puta desilo) da jedan deo diska nije citljiv.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ako preteras (iako softver to dopusti) desice se ponkad (meni se par puta desilo) da jedan deo diska nije citljiv.
a ima i citaca koji ne citaju 'produzene' diskove...

Malo glupo pitanje ali dali zna neko kako se postize overburn?Mislim na to kako se stavi na cd vise nego sto je predvidjeno.

Djuradj je napisao(la):
...

:idea: mozda je mislio na tehnicki aspekt overburna, a ne na uputstvo kako da to odradi :?:
Tacno sam na to mislio cheers

AlexxandarYo je napisao(la):
...
Tacno sam na to mislio cheers
Pa ajde kad vec nisam shvatio na prvu loptu...
Onako, pojednostavljeno, postize se guscim pakovanjem podataka, tj. razmak izmedju dve staze je malcice manji u odnosu na standard, pa se zato neki stariji (manje precizni), a i neki noviji citaci muce da procitaju takve diskove. Pored toga, koristi se i extra prostor na samom obodu diska, pa se cesto desava da citaci jos nekako i dodju do 80. minuta, ali posle cvrc...

Thanx
That is the answer I seek

Nazad
Vrh Dno