Šta je novo?

Snimanje DVD diskova?

djstole

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2003
Poena
619
Kojim programom se najbolje snimaju dvd koji imaju preko 4,5 Gb probao sam sa clone dvd ali nemoze svaki film da izdvoji na jedan disk?Sa kojim programom je to najbolje uraditi i neki link molim.

djstole je napisao(la):
Kojim programom se najbolje snimaju dvd koji imaju preko 4,5 Gb probao sam sa clone dvd ali nemoze svaki film da izdvoji na jedan disk?

Nađi neki stariji Clone DVD, npr. v1.3

Probao sam clone dvd novija verzija ali mi je snimio pola filma neznam zasto?

Hteo bih neki sto kompletniji program koji moze da sam razlozi samo film i audio i to snimi a ne ceo disk koji zauzima 5,6,7 i vise Gb

Probaj sa DVDFab, DVD Cloner, Perfect DVD duplication

Pa ako sam te dobro razumeo to radi clonedvd
Tamo izaberes sta hoces i on to snimi.Znaci iskljucis druge audio stremove i anglove ako ih ima i to je to...Ako sam te dobro razumeo : )

pa to bre sve ima i u dvd shrinku... plus sto moze da rekompresuje film ako ni ripovanje nije dovoljno...

Veoma jednostavan za korišćenje je DVD2ONE.

Ajd... :banana:

Voodoo_NBGD je napisao(la):
pa to bre sve ima i u dvd shrinku... plus sto moze da rekompresuje film ako ni ripovanje nije dovoljno...

Niko tebe u ovom tredu ne slusa :smash: :d Svako fura neku svoju politiku.

primetio sam... a trudim se da dajem konstruktivne i proverene savete... :d

Ma najbolji i najlaksi program za to je dvdshrink 3.1.7.Moze da Kopiras ceo disk ili samo film,jos mozes da skratis film npr. za odjavnu spicu i onda skoro da ga i ne komprimujes ili ga komprimujes sa 5 posto.Ma program je strava :guitar:

Kojim programom avi fajl velicine 40Gb (3 sata), grebovan sa DV kamere prebaciti na 2 DVD diska?

Probao sam i prezadovoljan clonedvd2,a nije mi bio zone free dvd pa nije mogao to se niko nije setio,a program za grab pa virtualdub skini.

meni clonedvd2 odbija da bilo sta radi sa originalnim dvd-ovima (a koji su drugi preko 4.5 giga), tako da sam ga deinstalirao, a koliko vidim uopste nije los Nero Recode, inace sam dosad koristio DvdShrink...

leksa je napisao(la):
meni clonedvd2 odbija da bilo sta radi sa originalnim dvd-ovima (a koji su drugi preko 4.5 giga), tako da sam ga deinstalirao, a koliko vidim uopste nije los Nero Recode, inace sam dosad koristio DvdShrink...
Potreban ti je anydvd,proizvod istog autora

Ili DVDIdle koji ima dve uloge: region free i smanjuje opterecenje drive-a prilikom gledanja filma tako sto "vrti" film nekih 15 minuta i snima ga na disku kao temp file, pa se veci deo filma pusta sa HDD-a.

@Moso: Možeš tih tri sata glat da staviš i na jedan DVD, super će biti kvalitet. Ovaj program je savršen:

http://www.tmpgenc.net/

Ako hoćeš u DIVX, onda možeš i VirtualDub da koristiš.

Vrh Dno