Ili mozda 480W :-devil-:NiTro je napisao(la):Sto mi amdova 🙂
Ma uzmi neki chief 360w-420w i spavaj mirno 😉
ostres je napisao(la):Koje snage napajenje je potrebno za karticu tipa GF6600GT. Znam da je, kada su ove kartice tek trebalo da se pojave, bilo price o 420W minimum.
ostres je napisao(la):Koje snage napajenje je potrebno za karticu tipa GF6600GT. Znam da je, kada su ove kartice tek trebalo da se pojave, bilo price o 420W minimum.
E moj Zmaju, tako sam i ja mislio, pa je usledilo:SEX sa napajanjem. Što se tiče 12V, tu si potpuno u pravu. Ne znam zašto, ali to staro napajanje normalno radi na ploči bez dodatnih 12V. Obratite pažnju na ovo:3MaJ je napisao(la):420W је претеривање.
Ја сам 6800 "обичну" и а64 2800+ терао на Chieftec 300W напајању.
Најважније ти је да погледаш снагу коју напајање може да да на 12V "грани", јер се одавде напајају напонски регулатор процесора, графичка карта, хард-диск и оптички уређај.
Пошто модеран процесор троши до 80 вати, а графичка коју имаш, колико се сећам, око 40, требало би бити довољно свако напајање које даје преко 13A струје на 12V.
Наравно, то је теорија, друга је прича колико су напони стабилни како оптерећење расте, постоји ли заштита од кратког споја итд. Уколико си ограничен ценом, ОК, али најбоље је да не идеш нпр. испод Chieftec 350W, CoolerMaster 380W или LC Power 420W напајања.
R_U_S je napisao(la):Pan ne bih rekao da je High Power HPC 360-202 loše napajanje -ono ide u Chieftec kućišta, kao OK je. Pogledaj malo recenzije po netu, pa ćeš videti.
Do skoro je radilo super. Mislim da su problemi počeli kada je DrFedja došao kod mene i digao svog New Castle 2800+ na 2700MHz 😀 Šalim se, ali sve je podložno riknjavanju, pa i to napajanje. Jebi ga, nikada nije radilo sa mašinom na defaultu, na primer moj procesor pod punim opterećenjem na 1.65 V srče 160 Wt, plus odšrafljena 6600Gt i sve ostalo, dobija se 360Wt punog opterećenja.
Nadam se da ću sutra nabaviti LC POWER 550, pa ćemo videti.
Pozdrav.
Suvi je napisao(la):U masini imam: NF4/A64 oc 2.4GHz, x800 oc 425/950, DVDRW, CDRW, CDR, DVD, 2x512DDR400, SB Live, ATI TV Tuner, 200GB SATA, USB Scener.
Sve ovo gura bez problema DTK 400W.
Codegen solidan brand (uvozi ga Pakom). Njihova napajanja (350 i 400w)otprilike duplo skuplja i isto toliko teza od najstandarnijih kineza se isplate u svakom slucaju. Takodje vazi i za limariju. Za onog koji trazi nesto bolji kvalitet po pristupacnoj ceni codegen preporuka.ostres je napisao(la):Ajde da ne otvaram novi thread, jel neko imao iskustva sa Codegen napajanjima, posto sam na jednom mestu naleteo na kuciste ovog proizvodjaca koji izgleda mnogo besno - pravi dom za igracku masinu, sa sve 12-icom napred i nazad i tako tim pikanterijama, koje je sa sve napajanjem od 400w nekih 50 - novo. Valjda nije navlakusa da u oglasu pise 400w, a kad dodjem tamo ono samo limarija 50, "ali imamo i divno napajanje za samo 40".
Ja inace imam nekog kineza sa navodnih 400w, ali bih bio raspolozen da zamenim i lim za neku razliku do 40 sa sve napajanjem.
Ako nekoga interesuje neka podleda www.a-maze.co.yudj13 je napisao(la):Codegen solidan brand (uvozi ga Pakom). Njihova napajanja (350 i 400w)otprilike duplo skuplja i isto toliko teza od najstandarnijih kineza se isplate u svakom slucaju. Takodje vazi i za limariju. Za onog koji trazi nesto bolji kvalitet po pristupacnoj ceni codegen preporuka.
poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari