Šta je novo?

Sms

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
gde, odakle, sa kog sajta mogu da posaljem poruke na SMS, prvenstveno me interesuje 063 (ja sam na 064) pa ako neko zna neki saj sa koga to mogu da saljem (ali ne one kao ecall de moram da se registrujem 50 puta jer imam samo 2 poruke fore dzabaka) nego one koji su 100% free ili bar par komada dnevno...

E ne radi!

driver je napisao(la):

Taj SMS driver sam probavao u vise navrata... I ne radi!

Pod 1) Dobija se samo 10 poruku za probu posle toga mora da se registrujes i platis. A meni ni tih 10 dz. probnih poruka nece da radi!

u settings sam namestio sve kako su mi oni poslali na mail.....
znaci, Local port 1400 etc....... i opet nece! :mad:
Kao konektuje se, i nishta. 'Zamagljena' mi je ona opcija TEST preko koje bi trebalo da se salje.....

HELP!
Ako je nekome uspelo nek javlja!
FX

ranije je bio za dz...nisam znao da su to promenili :(

evo probajte ovaj www.fonetastic.com
radi sigurno, a mozete slati i melodije i logo-e...
u pochetku je malo ogranichen broj slanja, ali posle 10 dana cete nagruvati kredite i necete morati da mislite na to.....

Hm, ja sam member fonetastica vec par meseci..... ali nesto mi se ne cini da mi se krediti prelivaju .... uspevao sam da ih zadobijem samo kad izadje onaj poll za glasanje... i to samo dobijes za SMS slanje.... od melodija i nema nista.... one su valjda samo za 'gold' ili kako ih vec zovu membere.....
(D)

na koju shemu ? :)
ja sam tamo user tek oko mesec dana i mogu da shaljem i melodije i logoe koliko hocesh....za poruke i da ne pricham.....

Kako to mislis ``kada izadje poll``?
Pa poll izlazi svaki dan kada se logujes...
A ako ti bas fali sms kredita registrujes se kao novi user (razlicito ime i Email) i u donjem delu ekrana te pita ko ti je preporucio fonetastic ukucas svoj username i dobijes jos 10 sms kredita....
To mozes da uradis nekih 5 puta cini mi se
Ajd...

driver je napisao(la):
na koju shemu?
ja sam tamo user tek oko mesec dana i mogu da shaljem i melodije i logoe koliko hocesh....za poruke i da ne pricham.....

Ja sam neshto vishe..oko 3 meseca,otkad je puko eCall,i bez problema saljem SVE! Poruke idu i na 63 i na 64,samo ima jedna stvar...ponekad se desi da poruka koju si poslao uopste ne stigne.E to ne znam na koju foru...

064?

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Ja sam neshto vishe..oko 3 meseca,otkad je puko eCall,i bez problema saljem SVE! Poruke idu i na 63 i na 64,samo ima jedna stvar...ponekad se desi da poruka koju si poslao uopste ne stigne.E to ne znam na koju foru...

Kako na 064??????????

Pitanje za sve Vas koji SMSujete preko Fonetasctic-a:
Da li mozete da udjete u My account!?
Ja sam ranije mogao..sad nema sanse.Cisto me zanima koliko cega imam jos tamo.

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Pitanje za sve Vas koji SMSujete preko Fonetasctic-a:
Da li mozete da udjete u My account!?
Ja sam ranije mogao..sad nema sanse.Cisto me zanima koliko cega imam jos tamo.

Moze i sad da se udje u My Account.... bez ikakvih problema.
Mozda ti se browser zaglupio ili firewall... nemam pojma probaj sutra...

BTW, zakon je bio dok je radio www.send-now.com al e*biga...

:wave;

Vrh Dno