Šta je novo?

SMS za windows

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Jel zna neko neki dobar softver za SMS pod windowsom? Treba da podrzava SE telefone, da moze da cuva poruke i da moze da mu se ukljuci izvestaj o dostavi.

Jel mozesh malo detaljnije da objasnish shta hocesh? Hocesh kontrolu SMS-a na SE telefonu (chuvanje i slanje poruka)? Ako to hocesh onda probaj "Mobile Master" (bez navodnika naravno). Meni sa t610 i radi i ne radi (?) ali probaj ga u svakom sluchaju. Ako budesh uspeo da nadjesh neku verziju sa lekom molio bih da mi poshaljesh na pm ili tako neshto.
Pozdrav cheers

Genghis Khan je napisao(la):
Jel mozesh malo detaljnije da objasnish shta hocesh? Hocesh kontrolu SMS-a na SE telefonu (chuvanje i slanje poruka)? Ako to hocesh onda probaj "Mobile Master" (bez navodnika naravno). Meni sa t610 i radi i ne radi (?) ali probaj ga u svakom sluchaju. Ako budesh uspeo da nadjesh neku verziju sa lekom molio bih da mi poshaljesh na pm ili tako neshto.
Pozdrav cheers

Hocu pod jedan da saljem sms sa racunara. Dojadilo mi je cukaranje na mobilnom a dosta saljem poruka. Treba da ima mogucnost obavestenja o dostavi. Cuvanje poruka koje su vec na telefonu nije toliko bitno. I kad bi postojao program koji bi pristiglu poruku odmah prikazao na kompu to bi bilo fenomenalno, ali to ne moze nazalost... bar ja tako mislim

Naravno da moze. Za Nokie je bilo dobrih programa. Probaj gorenavedeni program pa se malo zezaj sa njim. Ja iskreno nisam imao bash puno vremena li mislim damoze bar neshto od svega shto ti trazish.

Za Nokiu je Oxygen najbolji program ikada napravljen. Ne znam kakve su nove verzije (zadnju koju sam koristio i za koju sam imao lek bila je 2.1 - os tada nemam Nokie) ali mislim da su nadalje samo napredovali!

milanlj je napisao(la):
...Dojadilo mi je cukaranje na mobilnom a dosta saljem poruka. Treba da ima mogucnost obavestenja o dostavi...

Znachi ... znam da ovo nisi trazio, ali ako toliko cesto pises sms-ove mozda bi ti onda bilo interesantnije da se registrujes na 1stwap-u (WAP Srbija). Tvoja gornja dva zahteva bi sigurno bila ispunjena... obavestenje o dostavi i kucas poruke sa tastature. cheers

Cellular essentials, Oxygen, All Phones Data Suite version....

Prva dva se isticu kao najbolji.

cheers

Cellular essentials, ja imam njega i super radi... A moze i preko Logo Menagera, ali je on dosta slabiji...

Nazad
Vrh Dno