Šta je novo?

sms na fixnoj mrezi ???

• Začetnik teme Začetnik teme Bosla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bosla

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
645
videh da na novokupljenom panasonic-u ima ta mogucnost , pa me zanima da li to nas cenjeni telekom podrzava na svojim digitalnim centralama kao uslugu ???
broj ji 3943xxx

"Nas cijenjeni telekom" ne podrzava tu uslugu,ond. ne pusta tu uslugu u promet,mada ima mogucnosti da pusti ne samo ovu vec i mnoge druge kao sto su preusmjeravanje poziva, identifikacija dolaznih poziva,...nesto slicno mobilnoj telefoniji. Iz kojih razloga ove funkcije nisu dostupne korisnicima nije mi poznato.

preusmeravanje poziva postoji kao i identifikacija dolaznih poziva...😉
sms ne postoji, mada bi to bila fantasticna usluga...

versus je napisao(la):
preusmeravanje poziva postoji kao i identifikacija dolaznih poziva...😉
sms ne postoji, mada bi to bila fantasticna usluga...

Fantasticna usluga??

Ok, bilo bi zanimljivo imati ali nista to nije specijalno obzirom da kod nas na jedan fiksni telefon ide barem po 4 osobe. PA ti salji poruke recimo devojci a znas da mogu da ih procitaju i tata i mama i brat i sestra. 😉

Inace ove ostale usluge su dostupne. Ja imam caller ID. 🙂

ostale usluge su dostupne ali na zahtjev i naravno UZ DOPLATU na osnovni racun. Ok, cijena tih usluga nije velika, ali zasto da se uopste placa ako centrala samo po sebi pruza takve mogucnosti. Opet napominjem primjer mobilne telefonije. Zna li neko kakva je situacija sa ovim stvarima u Evropi?

U CRO vec funkcionishe SMS fix-->fix, fix-->mob itd, itd...

U Nemackoj mozes cak da posaljes SMS na fixni i da ti ga procita kompjuterski sintetizovan glas.

p.s. Verovatno to radi tako na telefonima koji ne podrzavaju SMS...

Nazad
Vrh Dno