Šta je novo?

SMS i Internet !!!

RemblCrein

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
609
Da li postoji neki sajt koji je besplatan a nudi sevris slanja sms poruka preko neta.
Mislim nasao sam dosta takvih sajtova ali treba mi neki koji vazi i za nasu zemlju.

www.1stwap.com

ali imaju ogranicenje na 15 poruka sedmicno.

A ima i www.time2becool.com cini mi se da je ta adresa, ali je na nemackom i nikako nemogu da se registrujem...
Sada kazu da ima i sezampro, ali neznam kako to funkcionise ?

JoeKuboj je napisao(la):
...

zar nije 5 ? :confused:

Ma jeste 5 ako ides preko onog WapSrbija, ali ti nemoj preko njega nego koristi onaj stari...

Neo_Matrix je napisao(la):
...

Ma jeste 5 ako ides preko onog WapSrbija, ali ti nemoj preko njega nego koristi onaj stari...

ne moze da se koristi onaj stari, kada se registrujes brojem koji pocinje sa +381, prebaci te automatski na wap srbija :(

Moze i preko icq-a ali samo u inostranstvo

Odeš na sajt pa pogledaš. Za sada je za dž, ali počeće da naplaćuju, ne zna se kada i koliko.

petri je napisao(la):
...

ne moze da se koristi onaj stari, kada se registrujes brojem koji pocinje sa +381, prebaci te automatski na wap srbija :(

Pa mozda nemogu novi korisnici, ali ja sam se registrovao dok jos nije postojao ovaj novi i sada saljem po 15... A to radim tako sto odem na onaj stari pa se ne ulogujem odmah nego kliknem na Send SMS i tek se onda ulogujem...

Radi sigurno !!!

...

Pa mozda nemogu novi korisnici, ali ja sam se registrovao dok jos nije postojao ovaj novi i sada saljem po 15... A to radim tako sto odem na onaj stari pa se ne ulogujem odmah nego kliknem na Send SMS i tek se onda ulogujem...

Radi sigurno !!!

Da, tako radi i kod mene, regovao sam se ranije dok nije postojao wap srbija. Ali sada nema sanse da se registrujes i da zaobidjes WAPSR :(

Pa jeb***, ko je registrovan jos ranije i od mene i tebe ima 50 poruka nedeljno i sad ga boli uvo...

...

Radi sigurno !!!

Izgleda da od danas ne moze vise tako. Posle Send SMS pojavi se screen za kreiranje novog naloga, nema vise polja za LOGIN

Ja sam se registrovao pre 8 meseci i na sajtu stavio da me automatski uloguje i save-ovao link......, sad kliknem na njega i shaljem 50 i boli me ***** :beat: !!!!

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

septimus je napisao(la):
...

Izgleda da od danas ne moze vise tako. Posle Send SMS pojavi se screen za kreiranje novog naloga, nema vise polja za LOGIN

Tacno je..
Sta sad ? :boom:

Ajde predjite svi na Sezam :mrgreen: Mada mi stvarno nije jasno na koji nacin ce naplacivati SMS kod flat korisnika? Oduzimati mi vreme ili sta? Koristim ga vec nekoliko dana i sve poruke stizu u roku nekoliko sekundi... mnogo dobra stvar cheers , narocito za mene koji ispuca dopunu samo na poruke! type;

Pozdrav!

BTW posto je Sezam uveo slanje SMS, verujem da ce i drugi provajderi poceti da nude tu uslugu :mrgreen:

Napokon da i mi imamo provajdera koji nudi nesto vise od konkurencije! :boom:

I evo i drugog edit-a: poruke se mogu slati kako na domace mreze tako i u inostranstvo. ;P

Santa je napisao(la):
I evo i drugog edit-a: poruke se mogu slati kako na domace mreze tako i u inostranstvo. ;P

Koliko kostaju te poruke?

BTW imam nalog na 1stwap-u registrovan na svedskoj kartici, ulogujem se i imam 15 poruka za slanje, ali vise nece da salje za SCG.. znaci bilo koji broj na +381, kaze area not covered yet :(

...

Radi sigurno !!!

E pa to vise neradi, i ja sam na taj nacin varao da me neprebaci na WAPSRBIJA ali izgleda da su provalili tu foru pa su ukinuli logovanje za postojece korisnike kada odes na SEND SMS.

...

Heinz je napisao(la):
...
Odeš na sajt pa pogledaš. Za sada je za dž, ali počeće da naplaćuju, ne zna se kada i koliko.

Za to moras da budes preplatnik SezamPro-a.

ja sam pre enkog vremena to tražio i gomilu informacija o raznim sajtovima imaš na www.vodnik.cjb.net
cheers cheers cheers

Ima gomila informacija, ali probao sam nekoliko onih za SMS i nijedan ne radi.. Ajde neka neko ostavi link ka nekom konkretno ako nadje...

P.S. Cini mi se da vlasnik sajta www.vodnik.cjb.net posecuje ovaj forum!

Ima gomila informacija, ali probao sam nekoliko onih za SMS i nijedan ne radi.. Ajde neka neko ostavi link ka nekom konkretno ako nadje...

http://solair.eunet.yu/~vodnik/slanje.htm

Tu bi trebale da budu sveze informacije

ctp;

petri je napisao(la):
...

Koliko kostaju te poruke?

BTW imam nalog na 1stwap-u registrovan na svedskoj kartici, ulogujem se i imam 15 poruka za slanje, ali vise nece da salje za SCG.. znaci bilo koji broj na +381, kaze area not covered yet :(

Sorry tek sam sada video da si mi postavio pitanje (hronicna neispavanost ovih dana, sta ces :eek: ), pokusacu da se ulogujem preko drugog naloga pa cu ti javiti rezultate!

Evo i prvog edita (da ne bude da nabijam postove :D )

@ Petri

Uspeo sam da se ulogujem sa Teleport broja (koji valjda nema veze sa Sezamom), tako da bi verovatno mogao i ti da se ulogujes iz SWE, e sad postoji jedan problem.... Servis "navodno" podrzava samo slanje poruka na domace mreze, Mobtel i MTS, znaci da ti je potrebna jedna od te dve kartice, a i u poruci ce pisati sender:7767 [email protected] (ovo je samo primer.... ;) ). Medjutim iako Na sezamu tvrde da se poruke prosledjuju samo na domace mreze, ja ih saljem i u SWE :mrgreen: , Sloveniju itd.... Prema tome mozda bi ti se isplatilo da uzmes ovu najmanju sezam karticu (330 dinkica~5 €), pa da probas da ubacis svoj svedski broj.....a ako imas i domacu karticu kojom se sluzis dok si ovde onda ti se definitivno isplati! :wave;

P.S. Nego kako je u Svedskoj, hladno a? Al' je*i ga standard :beat:

Vrh Dno