- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
Dakle nema vise Netscape Navigatora... Steta... voleh onaj Gold 3.0 ! http://www.theregister.co.uk/content/4/31765.html
Kako radi kesh u toj novoj verziji 7.1? Ja koristim 7.02 vec duze vreme i imam problema sa keshom pa ako je to ispravljeno u ver 7.1 skinuo bih je, a ako nije da ne gubim vreme. Hvala, pozdrav.delimir je napisao(la):Pa to je i ocekivano. Cim je Microsoftu nalozeno da isplati onih 750 miliona $ AOL-u, jasno je da je to kraj rata browsera i da AOL vise nema motiva da razvija Netscape. Nazalost.
Uostalom, verzija 7.1 je izasla, ali npr. temice nisu uopste updateovali pa tamo i dalje stoje one dve teme za verziju 7.0 iako je 7.1 izasao pre dvadesetak dana...Pre je odmah bio updateovan i theme park kako bi izasla nova verzija browsera.
Roy Jones Jr. je napisao(la):...
Kako radi kesh u toj novoj verziji 7.1? Ja koristim 7.02 vec duze vreme i imam problema sa keshom pa ako je to ispravljeno u ver 7.1 skinuo bih je, a ako nije da ne gubim vreme. Hvala, pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari