Šta je novo?

smetnja na monitoru

TRIKS

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2004
Poena
301
Pri paljenju monitora u 90% slucajeva mi se pojave odredjene linije koje posle otprilike 1 min nestanu sa ekrana. Fotografisao sam monitor sa smetnjama i prilozio slicicu pa ako je neko imao slican problem molio bih da mi pomogne. Monitor je pod garancijom, ali nisam siguran da li je to dovoljan uslov za garanciju i ne bih zeleo da mi ga oni drze bez razloga 40 dana. Unapred zahvalan

Prilozi

• problem na monitoru.jpg
    problem na monitoru.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 124
Da nemas neki problem sa grafickom? O/C, u kakvom je stanju konektor za monitor na grafickoj, koji je model u pitanju?... Reci nam malo vise, nismo mi vidovite Zorke :D

Graficka nije o/c, ATI radeon 9200, racunar je relativno nov (Decembar 2004), konektor deluje normalno, nije nikad pomeran

Onda nosi na reklamaciju.......kazi lepo da ti prvih minut-dva monitor radi kako radi,a da ti nemas pojma nista o tome,i da zelis zamenu na osnovu garancije...
To nije pojava kod ispravnog monitora...

Imas "hladan lem", verovatno, u monitoru, ili je neki od tranzistora na plocici na ekranu, ili u kolu "GPM", izgubio pojacanje (ako hoce da popravljaju).
Najbolje da trazis drugi, posto ti monitor "hitno treba", podigni malo paniku...

Poz.

Poslednja izmena:
piski elektrolit

Na crvenom video pojacavacu piski (curi) elektrolit.
Bice gore.
Sitan kvar, otklanja se za 10 minuta.
Zameni.

uvek kada imas slican problem mozes testirati monitor na drugom racunaru da budes siguran i ako i dalje je to onda nosi u servis i isistiraj dok ga ne poprave. Vecina njih pokusava da se izvuce iz garancije ali moras da pritisnes

Model je SyncMaster 795 df, hvala Stankez, to mi je trebalo. Hvala i svima ostalima na savetu.

Vrh Dno