Šta je novo?

Smejurija!

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Sada ispada da nVidia nije varala u tim testovima, ukratko:
It's official: Nvidia didn't fix its 3DMark 03 figures after all. So says no less a source than 3DMark 03 developer FutureMark, in a jointly issued press release put out this morning.

Ceo text: http://www.theregister.co.uk/content/3/30995.html

Citate li vi vesti? Raspisao sam se ko manijak u vezi sa ovim... Prelistajte malko :D

To mi lici kao ono Clinton-ovo: zavisi od toga ko, sta, kako definise...

A inace, ono sto nisam smeo da napisem - sada cu.
Ne da je pljunula cifru - nego debelo! Ovo ih je kostalo mnogo vise od ucesca u Beta Programu...
A ni Futuremark nije nista bolji. Ono sto kazu : svega 5000 za ucesce - to mozete macku o rep, jer i vrapci znaju kako se menjaju cene za velike korporacije, a kako za firme tipa Dajevo iz Backog Jarka...
Ceo skandal je izbio upravo zbog love. Futuremarku se osladilo da ubira kajmak - u pocetku (mark 2000) po malo, pa malo vise sa markom 2001... E onda su preterali i zatrazili jednostavno previse.
Gledali ste film "Za saku dolara", sa Clintom Eastwood-om? Kada izgovori cuvenu recenicu: "Sa leve strane Baksterovi, sa desne serif, a ja u sredini..." Tako je i Futuremark shvatio da mu se moze - stekao renome i stao u sredinu - pa ko da vise. Ocigledno da je Nvidia bila sigurna u svoj uspeh i jednostavno napustila Beta Program.
To je bila greska - niti je napravila akcelerator koji moze diskvalifikovati 3dmark, niti je uspela da se izvuce tako lako. Na kraju, ispalo je - ipak je platila. Ali ne na mostu, vec na ćupriji, kako kaže naš narod...
E sad mi je već lakše... Teško je ponekad pisati kao zombi, fino i pošteno... :D
P.S. Ovo je sve nezvanicno :D

Nemojte da ispadne da branim Nvidiu. To nikako. Ali ono sto najvise mrzim je licemerje...
Nvidia jeste sve i svasta. I jesu njene karte donekle losije (mada je to vrrrrlo diskutabilno) u nekim testovima, i jeste varala na sve moguce nacine, ali samo kazem da ni druga strana nije sedela skrstenih ruku.
Gadno je to sto para vrti gde burgija nece... :(

:happy:

to volim,....kad prokomentarisete vesti onako nezvanicno........mnogo se vise sazna na taj nacin....., pogotovu kad je od ljudi koju su u tim vodama znatno duze od vecine nas ovde.....ovako nego nam lepo otkrijete njihove kosture iz ormara.....pa makar i ne bilo istina...........ovako je interesantnije..... he, he ...

Poz!!

Opusteno cheers

Nazad
Vrh Dno