Čuo sam za Motorola MPX200 i (kažu ponegde ima) MPX220...GuruDexx je napisao(la):zanima me koji smartphone-ovi trenutno mogu da se nadju kod nas
mulder_ je napisao(la):pa nokia 6600 ti je smartphone i imas ga svuda
Ja sam upravo sa nje presao na Motorolu MPx200 i nikada nisam zazalio, no u zadnje vreme se ljudi zale na kvalitet iste, ja moju imam vec 3-4 meseca i moja radi odlicno,GuruDexx je napisao(la):a ince njega i imam i hocu da ga promenim,
SMORIO me
poz.
100% tachno, ali vecina ljudi kod nas (poshto do skora nisu videli nikakav smartphone) naziva i nokije sa symbianom istim imenomGuruDexx je napisao(la):pod smartphone se valjda podrazumevaju samo telefoni sa win-om
Highl1 je napisao(la):100% tachno, ali vecina ljudi kod nas (poshto do skora nisu videli nikakav smartphone) naziva i nokije sa symbianom istim imenom
kakav symbian?, to je za vunebyMaX je napisao(la):E Bane, svaka ti se dala. Ovaj Hajli sa svojim vunsterskim Windows mobilnim je vec poceo da smara. Lagano, ali efikasno. Prodaj Hajli taj vocni telefon i pridruzi se armiji Simbian juzera![]()
Najbolje bi bilo kada bi poceli da koristite telefone za pozivanje, a ne da lupetate gluposti i da se prepucavate o stvarima koje su vam nepotrebne i koje ce te koristiti nikada, a mozda ni tada!Highl1 je napisao(la):kakav symbian?, to je za vune
btw hajli ima sada ipaqa hx4700, sa 640x480 rez i 620mhz, za razliku od vas vunstera koji se lozite na male ekrane, i gistro neke programe![]()
proximo je napisao(la):Ovo je vec dobro objasnjenje! Smatam da su SmartPhones ipak za naprednije korisnike koji usled nedostatka laptopa mogu iskoristiti svoj tel. dok su Symbian konstruisani za prosecnog korisnika i blagim akcentom ka nesto mladjim korisnicim jer na njemu ipak ima dosta mogucnosti za zaje****iju , a i veci deo softvera je takodje pravljen za istu!
Ja sam postavio tu temu pre nekih mesec dana i svi su se pravili mutavi.Drago mi je da je jos neko to pokrenuo i da cemo dobiti jos neke informacije.Nemam nikakve info. za SP3/i ali jedan lik koji je dolazio kod mene na posao je imao i-mate pda 2k(ili 2k EVDO nisam siguran) i mogu ti reci samo STRASNO,FENOMENALNO :cigar: On ga je kupio u Budimpesti ali nisam siguran koji je kes u pitanju(mislim da je u pitanju 800 ojra),tako da bi bilo pohvalno ako bi neko napisao da li postoji neko ko ih ovde prodaje i za koje paregolum je napisao(la):Da ne postavljam novi thread. Sta mislite o telefonima I-mate (www.imate.com), konkretno modeli SP3 i SP3i, jer bi narucio jedan iz inozemstva, pa cisto da se konsultujem sa poznavaocima. Inace cifra za koju mogu da ih dobijem je oko 300 Eur, ali nisu skidati sa neke mreze itd.
Thanks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari