Šta je novo?

Smartphone, HTC Touch HD ili ...

@kibla`s ne skidaj foliju sa ekrana nikako,cak sta vishe uvek imaj jednu rezervnu :)

gde ima da se nadje rezervna?
posto prilikom stavljanja folije se podvuklo nekoliko mrvica necega,
i to uzasno nervira a posto je folija lepljiva nikako da skinem,
neki predlog i za to?

Naravno, uvek foliju, mada na HTCu se ekran ne grebe lako (doduse, nije otporan kao na iphonu).

Po BG je relativno lako naci folije (ima negde preko puta beogradjanke), mad ase potrudi da nadjes neke malo jace i kvalitetnije folije.

A jesi li ti dobio fabricku foliju?
Meni je svojevremeno na Diamondu bila folija koju skoro nisam ni mogao skinuti koliko je bila cvrsta i jaka (cak su ortaci probali u cosku da odlepe, krenuli 0.5cm i tako je ostalo).

dobio sam originalnu,
ali prvo se skida zastitan folija, na kojoj pise da ne nosis telefon u dzepu kada sedas :D,
a onda sam stavio foliju koju sam dobio u pakovanju,
ali prilikom stavljana doslo je do greske, tj. nisam je 100% ravno stavio,
pa dok sam je skidao podvukle su se neke cestice prasine prljavstine i onda se to vidi,
i naravno nervira,

probao sam da ocistim foliju ali nema sanse, koristio sam sto sta, ali ovek nesto ostane,
jedino sto mi je ostalo jos da probam su vlazne maramice.

u krajnjem slucaju sam nasao ovo
http://global.ebay.com/3_X_SCREEN_PROTECTOR_FILM_GUARD_FOR_HTC_TOUCH_HDT8282/270360679396/item
a mislim da ce to i da bude resenje.

Poslednja izmena:
Ja kada sam na netu porucio rezervne folije dobio sam krpice bash za to predvidjene :)

Ako si u bg mogu da ti posudim jednu,naime njoj je namena bash to brisanje ekrana i skupljanje svih tih cestica pre postavke zastitne folije!Ima je na linku koji si dao nize malo na desnoj slici bash takva :)
E da lik sa xda je na diamondu sa jednom od tih folija uspeo da odlepi sloj sa ekrana,zato treba paziti koja se kupuje :)

Poslednja izmena:
^
hvala
ali nisam u bg,
i mislim da ta krpica sad nece resiti problem,
jer je sve zalepljeno na foliju.

Neke od tih folija mogu da se peru :)
Al mislim da ta originalna ne moze,u svakom slucaju ako budesh kupovao foliju novu mislim da cesh dobiti krpicu i onu plastiku da isterash vazduh napolje!

jedan OGROMAN minus,

ne svetle ona cetiri tastera, javljanje, home, back i prekid veze u mraku,

ili ja to ne znam da namestim, ali nisam nigde nasao.

Ne svetli dzabe, ja pokusavao sve. To je i po meni velika mana.

Ja sam na mom HD-u ispod folije Important.. dobio vec postavljenu fabricku zastitnu tako da vidi da nisi zalepio preko nje ...

Sam telefon je izuzetan, mogli su da ubace LED ali dobro.

Takodje mogla je kozna futrola,a ne onakva :S: Mnogo bolje idu uz diamond i Touch Pro

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Vrh Dno