Šta je novo?

SmartMovie problem

sh0ne

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2005
Poena
349
Jutros sam update-ovao N73 najnovijim softverom i javlja mi se problem pri instalaciji SmartMovie-a 3.41 (najnoviji) a i starijeg 3.25.
Pokrenem instalaciju, on kao malo zabode i izbaci mi poruku "Expired Certifacate"...
Kako da resim problem ili da li postoji neki nacin da produzim taj sertifikat?!!!

Postoji, ali na ovom forumu nećeš dobiti objašnjenje zbog prirode problema ;)

Vratiš datum u telefonu na 2006. instaliraš i ponovo vratiš datum na današnji...

Ko kaze da necu dobiti odgovor. :d

Hvala Catch. Resen problem. Totalno mi to nije palo na pamet ali su zato tu drugari forumasi tu.
Imas :bottle: od mene. :p

Poslednja izmena:
Nisam znao da vec imas signovan fajl ;)

Ma imam.
Legalan program je u pitanju :d ali naprosto posle update-a softvera nije vise hteo da radi.
Cak sam probao i najnoviju trial verziju za LC homepage-a ali isti problem mi se javio.

Meni danas u pola filma izbaci Program damaged! (3309137419). Jel imao ko sličnu problematiku. INače radio je 2 nedelje bez problema. :wave:

Imao sam ja taj problem. Naime u pola filma mi se (takodje) desilo, posle toga sam pokusavao na sve nacine da ga pokrenem ali je bilo uzalud. Ustvari film je kretao od te scene na kojoj je i stao, radio 10-15sec i izbaci tu gresku (cifre). Tako me vrteo u krug.
Problem sam resio instalirajuci stariju verziju Smart Movie(3.40).
Uglavnom osigurao sam se sa jos jednim plejerom-DivX plyer.

Da, evo bas i ja hteo da napisem da sam problem resio sa tom verzijom. Hvala na preporuci inace :wave:

kad hocu da instaliram smartmovie javlja mi the package uses a protected uid ili Constraints imposed by a developer mode certificate have been exceeded i prekine instalaciju, jel postoji neko resenje ili jel moze neko da mi posalje verziju koja sigurno radi za UIQ 3?

Probaj da vratis 5 meseci unazad kalendar ;)

ni ja nisam mogao da instaliram gomilu programa, vratio sam kalendar godinu dana unazad i uspeo.

kao da sam se i podmladio godinu dana!

dali je potrebno kompresovati filmove za divix player?
ili se to samo radi za smart movie?

Pa preporucljivo je da kompresujes na rezoluciju koja ti treba za telefon.

u kom programu da kompresujem film.

Koji hoces, smart movie, dr divX, virtualDub...

Moraces da kompresujes jer telefon nije dovoljno procesorski brz da dekodira velike rezolucije.
Probaj da pustis DivX film od 700Mb pa da vidis kakav slideshow ces videti.

Bas cu da probam ovaj PocketDivXEncoder pa javljam utiske. Do sada sam koristio SmartMovie Converter.

do jaja je program hvala ti puno, samo jel postoji neki kodek za uiq zato sto mi kasni zvuk 1 sekundu a na kompu radi sve normalno?

program sam instalirao tako sto sam vratio datum unazad, ali kad sam kasnije namestio stvarni datum noje hteo da radi.

koji je najbolji SmartMovie 3.41,DivX player-a 0.89 ili TheCore player za pustanje filmova?trenutno koristim www.PocketDivXEncoder.net ,ili VirtualDub,da li mozete da mi preporucite jos neki dobar za kompresiju,naravno i SmartMovie converter su mi predlagali?

Zašto mi Smart Movie 3.41 na Nokia-i E51 ne pokazuje nijedan fajl čak ni posle rescana (osim sample-ova?)
Jel to zato što on vidi samo AVI ili?
Ostali fajlovi koje sam prekopirao na karticu su 3gp i MP4...
Kako da ga namestim da bude default player? (trenutno je to Real Player kojim baš i nisam prezadovoljan, recimo MP4 video sa Samsunga D900i 320*240 recimo 7-8MB secka kad se pušta u real playeru, zapšto se to dešava? ) SmartMovie-m ne mogu ni da ih nađem...nebitno da li su na telefonu ili na kartici...

najbolji konvertor koji sam koristio je onaj koji se dobija iz smart movie...na njemu odaberes mob koji imas,a on odredi rezoluciju i tacno koliko iznosi velicina fajla koji ce biti kompresovan...a meni se takodje desavao problem sa "expired" kada sam sredjivao mob,ali sam petljao i na kraju je sve radilo kako treba...ovo za vracanje datuma mi nije padalo na pamet:wall:

@Ripper
SmartMovie ne pusta .3gp i .mp4 fajlove vec samo .avi fajlove koje prvo kompresujes sa nekim od gore pomenutih programcica.

Evo ti link www.projectsm.org

Imaju dosta Symbian programa za razne telefone. Naci ces valjda neku zamenu za Real Player.

Vrh Dno