da, posto su im uredjaji za muzejSad mogu u VMA da batale te uredjaje i da se prebace na satove.
Da, tačno. Ali ECG, merenje aktiviram na osnovu praćenja pulsa. To mi je prvi signal....ako ne osetim sam da recimo ritam nije dobar.Ako ovde gledamo samo puls, promašena je tema. Tema je ECG.
O pulsu je već bilo reči, u više tema. Testirao sam, na jednu ruku Garmin, na drugu Huawei, na grudi elektrode. Urađen EKG, odradio neke čučnjeve i sklekove, podigao puls, opet zakačimo elektrode. Satovi rade skoro identično i oba imaju blagi lag u odnosu na EKG.
Kada se stavi HR traka, pa se poveća napor, HRM na Garminu kasni 10-12 sekundi u odnosu na traku povezanu na Garmin Edge.
Ako već nisi, aktiviraj Irregular Heart Rhythm Notification.Da, tačno. Ali ECG, merenje aktiviram na osnovu praćenja pulsa. To mi je prvi signal....ako ne osetim sam da recimo ritam nije dobar.
Da, tačno. Ali ECG, merenje aktiviram na osnovu praćenja pulsa. To mi je prvi signal....ako ne osetim sam da recimo ritam nije dobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari