Šta je novo?

Smart telefon do 100 evra

S-man

Čuven
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X, LC CC 120 RGB
Matična ploča
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM
32 GB DDR4 G.Skill
GPU
Sapphire 7800 XT Nitro +
Storage
512 GB KINGSTON A2000 M.2, 1 TB Samsung Evo 870, 1 TB Samsung Evo 870, 2 TB Samsung Evo 870
Zvuk
Mercury 2.1, HyperX Cloud II
PSU
FSP HydroG Pro 1000W
Kućište
MS Black Widow
Monitor
Dell G2724D, AOC 24G2
Miš & tastatura
Lamzu Thorn, Dark Project Novus, Redragon Kumara, Aqirys Mira
Ostale periferije
xbox gamepad
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nisam baš neki korisnik mobilnih telefona, niti ih često menjam ali vreme je da zamenim ovaj Alcatel OT 985 OD koji imam pa skoro tri godine. Ono što mi je bitno jeste da mogu dve kartice tj da je dual sim i da je do 100 evra. Na Alcatel OT 985 OD maltene nijedna aplikacija ne radi kako treba jer je skoro sve prezahtevno. Kad se viber pokrene telefonu treba 10 minuta da dođe sebi :)

Koje telefone mi predlažete ? Meni deluje da Nokia Lumia 530 nije loš izbor.

Pa ne bih polovno. Radije bih kupio nov pa da imam i garanciju.

Za 100e nov, dual sim i da gura sve glatko- tesko ces naci.
Najbolja varijanta onda je preko operatera, kako ti je neko vec pomenuo.

Predlog za polovan: LG L70/80/90 ili Belo ili Fino u dual sim varijanti. Dobra stvar je sto moze naci da nisu puno koristeni i da imaju garanciju.
Lepo rade a nisu skupi.

Lumia 535 za 100 eur u oglasima mozes naci. Sa garancijom

Lumia 535 mi deluje zanimljivo.

Da ali mu treba dual sim. Lenovo a2010 zaboravi, kamera nema auto fokus. Lg l fino dual sim možeš naći nov za 10-110 evra, on je najmanje loš u ovoj klasi.

Odlučio sam da uzmem Lumia-u 535. Taman malo Windows os za promenu :)

Jeste ali je žalosno što nema boljeg uređaja od jeftinog kineza od pre dve godine za te pare (ako ne računamo naručivanje kineza). Za 10000 nema hd ekrana, budeš srećan ako naletiš na qHD.
jel znaš kako snima video, tj. u kojoj rezoluciji, hd full hd ili vga? hvala
Ja samo znam da ima fisksni fokus što je neverovatno u 2015. godini.

Eno ga Xiaomi Redmi 1s u Tehnomaniji na akciji za 10.000, to je odlična ponuda
Čista navlakuša. Nema ga niti u jednoj prodavnici, bio sam lično. Kol centar daje dezinformacije i, navodno, ne može da direktno kontaktira svaku prodavnicu i pita za stanje, dok su mi u samoj prodavnici rekli da svaka ima direktan broj za vezu sa KC.
Hoće da odeš tamo navučen nečime što ne postoji i kupiš skuplji proizvod.

Nema dobrog telefona za 100 evra.

Naravno da iz kol centra imaju uvid u stanje po radnjama, tu nikada nisu omašili, kad god mi je nešto trebalo, upućivali su me u radnju gde ima toga na stanju. Ipak je fora neka u pitanju

Onda je to još gore, jer mene je KC uputio u prodavnicu u kojoj su mi rekli da telefon nemaju poslednja dva dana (i da g anema u bilo kojoj TM), a da mušterije nastavljaju da traže baš taj model.

Koliko para toliko muzike.nema sanse da nadjes dobar tel za 100e sa garabcijom. Ili da odvojis vise. Ili predhodne preporuke. Lg l bello sam imao. I za te pare mislim da nema bolji. Baterija dva dana. Solidna kamera i ok ekran.

480 x 854 na 5 inči [emoji53] baterija jeste dobra. Imam Leon lte i zadovoljan sam. Nije bog zna šta ali ne koči, ne zeza, nema bugove...

Poslednja izmena:
Vrh Dno