Šta je novo?

smart-STB aplikacija za TV (subtitles problem)

Denis42o

Poštovan
Učlanjen(a)
09.06.2024
Poena
95
Aplikacija koju koristim za gledanje TV-a je smart-STB.Imam problem sa titlovima.Kada gledam redovne TV kanale sve radi normalno a kada hoću da pogledam film u video klubu ne mogu da upalim titlove.Probao sve živo i ne mogu nikako upaliti.Koristim Hisense Tv 58A6K.
Jel ima neko sličan problem ili možda zna kako ga rešiti?

ovo je u pitanju? neka IPTV aplikacija?

Ovo je neki klon,ili šta god,StbEmu za Android koji emulira MAG risivere koji prvenstveno služe za iptv.Koliko se sećam,a baš sam davno koristio,nemaju opciju učitavanja titlova.To što na kanalima imaš je zato što su "zalepljeni" za sliku.Kažem davno sam koristio pa možda i grešim.Uglavnom,potraži po netu za StbEmu.

Možda pomogne bar malo

StbEmu

Ma drugar koristi isto i kod njega radi.Samo nam je drugačiji TV pa verujem da je do toga.

Ma sve isto,preko istog provajdera smo uzeli.Ja sam na trial još nisam uzeo,verovatno i neću ako ne uspem naći neko rešenje .

Pisao mi neki lik na YouTube da je to do servera i da nemaju svi serveri takve mogućnosti..Kontaktiracu provajdera da vidim da li se može nesto uraditi i pisao sam im tiket kod njih na sajtu pa možda se smiluju pa odgovore.Postavicu ako saznam nešto..

Nazad
Vrh Dno