Šta je novo?

Smart folders na W 7 kako ?

Učlanjen(a)
18.05.2008
Poena
320
POzdrav svima

Da li mozda neko zna da li W 7 podrzava opciju smart (virtual) folders kao na Mac-u. Znaci treba mi folder koji ce se punuti sa fajlovima prema zeljenom kriterijumu.

POzdrav

POzdrav svima

Da li mozda neko zna da li W 7 podrzava opciju smart (virtual) folders kao na Mac-u. Znaci treba mi folder koji ce se punuti sa fajlovima prema zeljenom kriterijumu.

POzdrav

hm...to bi trebalo da je ovako definisano...ako mislimo na isto...

In Windows 7, the concept of virtual folder has been significantly realized with the introduction of Library feature. Each Library is a virtual folder that is essentially a collection of files with specified attributes presented in a familiar folder-style visual interface. Users can access Libraries directly from the taskbar via the Library button.

Na zalost libraries mi ne pomaze mnogo.

-Prvo moras tacno da mu kazes odakle da kupi podatke, a ni opcije za sortiranje i pregled mu nisu bas neke.

-Posto nas ima vise za istim racunarom, gde svako trpa podatke kako stigne i gde stigne, treba mi ova mogucnost kojom cu definisati da mi na primer skuplja sve mp3 fajlove bez obzira gde su na sistemu.

Ova opcijana Mac-u radi bas to. Libraries su po meni bleda kopija iste

Pozdrav

Nazalost to je to...mozda postoji neki usluzni program koji to moze da odradi pod Win7 ,ako ne ,verujem da ce se brzo pojaviti...
Poz

Nazad
Vrh Dno