Šta je novo?

Smart Doctor ne radi?!

• Začetnik teme Začetnik teme Rale45
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rale45

Čuven
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
620
U pitanju je Asus EN7800GT.

Smart doctor ne ocitava ni temperature, ni voltaze ni broj obrtaja kulera, vec se samo vidi onaj odeljak za OC.
Driveri su 77.77 WHQL, najnoviji Asus Enchanced driveri (1.21), i najnoviji Smart Doctor(4.78).

Zna li neko u cemu je problem, ili gde se moze naci resenje?

pozdrav :wave:

Sta da ti kazem debeli. Ne valja ti ta grafika. :crash: Salu na stranu. Izgleda da ces morati da modujes bios....

Rale45 je napisao(la):

Smart doctor ne ocitava ni temperature, ni voltaze ni broj obrtaja kulera, vec se samo vidi onaj odeljak za OC.
Driveri su 77.77 WHQL, najnoviji Asus Enchanced driveri (1.21), i najnoviji Smart Doctor(4.78).

Skidaj samo sa Asusovog sajta drivere i utilities.Asus budzi to jedno sa drugim(drivere sa doticnom alatkom).Barem sam ja imao slicna isqstva sa mojim asusom ranije
Poz

Da, nisam napomenuo da je u driverima sasvim normalno ocitavanje temperature.

Pa koji ce ti onda ASUS Doctor ?? 😀

Typhoon.X je napisao(la):
Pa koji ce ti onda ASUS Doctor ?? 😀

Pa, navikao sam na njega, ima kontrolu broja obrtaja, i prikazuje temp memorije.

Primetio sam da nisam jedini sa ovim problemom, i da na Asusovom forumu ima vise topic-a o tome.

ja jos ni jednom nisam uspeo da nateram to da radi kompletno kako treba ni na jednom asusu....bas me nerviraju

Rale45 je napisao(la):

da li bi mogao da mi posaljes link sa koga si skinuo Asus Enchanced driveri (1.21).asusov sajt ne sljaka.... :smash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno