Šta je novo?

Smart brava

srkiller

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2004
Poena
995
Posto ne uspeh da nadjem temu, interesuje me da li postoji neka vrsta elektronske brave, ili cilindra koji bi se otkljucavao na daljinu, preko interneta?
Treba mi za turisticki smestaj gde bi klijentima mogao da otkljucavam sa mog fona, ali i da oni imaju opciju da lokalno zakljucaju i otkljucaju kada izlaze iz smestaja radi setnje i sl...
kljuc bi svakako morao da postoji kao alternativa, jer "ne mere to bez kabla" 🙂

Naravno da postoji, just google it: access control for airbnb apartments
Ako je u pitanju kuća, onda može i IP video interfon sa ugrađenim beskontaktnim čitačem kartica.

Ovi moji drugari koriste Nuki (valjda) brave. Više od toga ne mogu da pomognem.

Ja imam ovu Yale Linus u Londonu i jako sam zadovoljan, ali da bi ti radilo remote moras da kupis i connect wifi bridge. Uz ugradnju i cilindar posto moj nije bio kompatibilan je izaslo oko 250 funti na nekoj akciji, a inace ispadne oko 320...

Mozes i sam da instaliras, nije tesko, ali ovde je to ukljuceno u cenu. lako se montira i povezuje a bridge samo utaknes u utikac sto blize vratima, ako se ne varam mislim da je range 3m...

Nuki smart lock 3.0 Pro + Nuki Keypad 2.0. Može da se otvori preko fp-a ili preko koda, i naravno preko telefona remotely.

Imaš, takode, i motorizovane cilindre koji se ugrađuju u postojeću bravu. Potraži sf-smartlock-bt.

Nazad
Vrh Dno