magyshadow
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2004
- Poena
- 304
Ovo je jedan od dva modema koje nudi telekom i po recima operatera koji je ocigledno nafilovan znanjem (verovatno je procitao uputstvo za vreme pauze za kafu ili je na visoj poljprivrednoj pored delova traktora ucio i o modemima) nebitno "OVO TI JE ONAJ BOLJI"
U cemu je problem, prvo sam modem povezao preko usb-a, radio je svrseno, preko u-torenta download mi se kretao od 23-27, ali konekcija je cesto pucala!!!
Odlucim da probam preko mrezne i stvarno konekcija je stabilnija i surf naizgled radi bolje (ili ja tripujem), ali sada mi se download preko u-tornta krece od 5-15 kB/sec!!
Probao sam da setujem modem prema upustvima sa www.portforward.com, ali problem je ostao isti. U nekim trenutcima ima i po 10-ak seedera, tako da nije ni do toga.
Kada na u-torentu uradim port chek dobijem sledcu poruku:
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.
Checking port 38809 on 91.150.103.88...
Error! Port 38809 does not appear to be open.
Please see www.portforward.com for more information about how to map a port
Ima li neko prava da ne kazem dobra setovanja za modem ili je nesto drugo u pitanju?
Please help!
U cemu je problem, prvo sam modem povezao preko usb-a, radio je svrseno, preko u-torenta download mi se kretao od 23-27, ali konekcija je cesto pucala!!!
Odlucim da probam preko mrezne i stvarno konekcija je stabilnija i surf naizgled radi bolje (ili ja tripujem), ali sada mi se download preko u-tornta krece od 5-15 kB/sec!!
Probao sam da setujem modem prema upustvima sa www.portforward.com, ali problem je ostao isti. U nekim trenutcima ima i po 10-ak seedera, tako da nije ni do toga.
Kada na u-torentu uradim port chek dobijem sledcu poruku:
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.
Checking port 38809 on 91.150.103.88...
Error! Port 38809 does not appear to be open.
Please see www.portforward.com for more information about how to map a port
Ima li neko prava da ne kazem dobra setovanja za modem ili je nesto drugo u pitanju?
Please help!