Šta je novo?

Smanjivanje prostora na hardu

zlocesti

Cenjen
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poena
154
Skoro sam primetio da mi je slobodan prosor sa harda pao sa 17gb na 7gb, pokusavao sam da nadjem sta je u pitanju ali jok.Da bi danas spalo na 2gb i opet ne mogu nisa da nadjem.Sve instaliram na d disk...

Jel normalno da vista ovoliko zauzima?

desni klik na my computer>properties>system protection i isklljuci za sve diskove. Vista stalno kreira restore pointove koji se gomilaju... I Win 7 isto tako...

Evo sad mi skocilo na 10gb mada bi trebalo jos da imam :)

Hvala druze.

Ukoliko koristis Norton AV,oni imaju jedan jako nekoristan servis,da sve ono sto izbrises,cuvaju u svom temp-u na tvom HDu,tako da ti za kratko vreme HD bude pun smeca.Odes u Services i ubijes taj Norton servis.

Ja koliko vidim covek koristi aviru....

Evo sad mi skocilo na 10gb mada bi trebalo jos da imam :)

Hvala druze.

NP, t je klasican problem sa vistom i win7, mislim da mozes i da odredis koliko prostora dozvoljavas za sys restore. Ja kod mene iskljucim skroz, iovako reinstaliram win svaka 3-4 meseca a do tada uvek potraje...

Nisam gledao slike,pa jos i vrteo X/Y scroll..to je vise empirijska replika,nego sto se nesto novo moze videti na slikama..

Možeš da podesiš koliko max prostora će da zauzme .. a win7 je 5 u glavu za sve ovo iza .. samo treba pročitati uputstva.

Nazad
Vrh Dno