Šta je novo?

Smanjenje "besplatnih" minuta u BEL paketima, ili sam ja :stupid: ?

darkos

Čuven
Učlanjen(a)
23.03.2003
Poena
679
BEL paketi su vraceni na stanje pre decembra 2007. Konkretno ja na BEL100 imam 80+20min i 100 sms.

E sad, mozda ja i gresim, ali siguran sam da smo od decembra dobili jedno trajno povecanje paketa + Novogidsnje povecanje koje je trebalo da traje samo u decembru i januaru. Moze li neko da me prosvetli po ovom pitanju?

Bilo, pa se predomislili. Samo smo vam ostavili nizu cenu minuta posle potrosenih placenih minuta...

buaaaaaaaahahahahahahahahhehehehehehehehihihihihi
cak su izbrisali sve tragove sa sajta da je tako nesto i postojalo

au kakvo neispunjeno obecanje, da ne kazem laz, odnosno prevara.
sta ces moze im se
;)

Poslednja izmena:
pa ja to povecanje minuta i nisam shvatio kao trajno reshenje onomad kad je uvodjenjo zaokruzivanje na 60+1 nego da to bash sluzi kao paravan za zaokruzivanje

pa ja to povecanje minuta i nisam shvatio kao trajno reshenje onomad kad je uvodjenjo zaokruzivanje na 60+1 nego da to bash sluzi kao paravan za zaokruzivanje
Bilo je povecanje svih bel pakate + su nas "kao" castili za novu godinu tj. za decembar i januar. Tako je pisalo na sajtu i tako su mi objasnili u mts-u. A vidi sad ovo nema nista :mad:

Koja igranka i orgijanje. Sad imamo 3 provajdera i svi nas za'ebavaju... Verovatno će i četvrti da im se pridruži.

Bilo, pa se predomislili. Samo smo vam ostavili nizu cenu minuta posle potrosenih placenih minuta...

Ako nista makar posten odgovor, a ne kad zovnem 789 kazu "Znate to je bilo samo za praznike, decembar i januar" :wall:

Hvala na odgovoru...

Najgore su prosli oni koji su sklopili ugovor sad u decembru i januaru, tek je njih zateklo ovo smanjenje :D Btw, zar ne bi bilo OK da nas makar obaveste SMSom da su nam smanjili pakete? Lelekom bruka...

Ne bih da branim MTS,ali stvarno neznam cemu ova rasprava... Ja sam pocetkom decembra tako i shvatio,i lepo je bilo objasnjeno da se povecanje minuta i poruka odnosi samo na decembar i januar u cilju "cestitanja praznika" i kao poklon za praznike,tako nesto,u tom smislu, ne secam se citata,ali poenta je jasna,i sa sajta je verovatno sklonjeno to obavestenje jer je Nova godina odavno prosla i okolni praznici, a sad sto smo se svi mi zaradovali da ce tako i ostati od februara pa na dalje, to je nas problem...Case closed.

Ne bih da branim MTS,ali stvarno neznam cemu ova rasprava... Ja sam pocetkom decembra tako i shvatio,i lepo je bilo objasnjeno da se povecanje minuta i poruka odnosi samo na decembar i januar u cilju "cestitanja praznika" i kao poklon za praznike,tako nesto,u tom smislu, ne secam se citata,ali poenta je jasna,i sa sajta je verovatno sklonjeno to obavestenje jer je Nova godina odavno prosla i okolni praznici, a sad sto smo se svi mi zaradovali da ce tako i ostati od februara pa na dalje, to je nas problem...Case closed.

to stoji,
ali i pre tog povecanja dobili smo
povecanje u okviru same tarife, koliko ja znam
znaci dva puta je bilo povecanje, jedno u okviru tarife a jedno praznicno.

Mislim da nisi u pravu. Imali smo 2 povecanja, jedno trajno (kad je isla i ona kampanja 35% jeftiniji minut) + jedno praznicno - samo u toku novembra i decembra. Medjutim posle praznika su ukinuli oba, umesto da ukinu samo praznicno povecanje. I sam Frostonja (koji radi u njihovom Call centru) kaze da "su se predomislili". Oko toga se i bunimo, ne oko praznicnog povecanja...

Edit:
Dok ja otkucah i Kibla's je napisao isto to, nadam se da sad shvatas... :)

Poslednja izmena:
Ma ok,nemojte misliti da se nesto suprotstavljam,i ja bih voleo da je sve ostalo,taman posla,samo sam objasnio zasto se ja nisam uopste potreso oko ovoga... i dalje mislim da su oba slucaja praznicno povecanje...(tako sam lakse podneo :d ) Suvishe je bilo lepo da bi ostalo,tako da,sve u svemu mozemo samo da negodujemo,kao sto neko reche:"moze im se"...

Ako nista makar posten odgovor, a ne kad zovnem 789 kazu "Znate to je bilo samo za praznike, decembar i januar" :wall:

Hvala na odgovoru...
Isto i meni rekli. :wall: Malo im sto nam zakinuli minute vec nas i na budalu prave.
Meni je stigla poruka sa obavestenjem dok sam kupovao u Tempu. Posto tamo imaju stand, rekoh da pitam da mi pojasne. Debojka iz MTS-a mi dade papir, A4 fotokopija, sa izmenama. Ali nije pisalo isto u poruci i papiru pa sam svratio u MTS. Objasnili su ni lepo da su povecani Bel paketi zbog Mix-a. Mix je jeftiniji a nudi isto. Moj brat ima veci paket a nije znao kol'ki mu je (paket) pa smo pogledali na njihov sajt. DakleM, povecali su pakete i castili nas extra za Decembar i januar.
Sad mi pricaju drugu pricu. :zgran:

evo odgovora korisnickog servisa kojeg sam dobio:

"Postovani u bell tarifana od 01.02. imate isti broj besplatnih minuta i poruka kao pre 01.12. jer
su pogodnosti bile samo za vreme novogodisnjih praznika.
mt:s" ,

na pitanje:

"Korisnik sam BEL100 paketa, u vezi sa tim imam jedno pitanje.
Krajem 2007 godine ste povecali dva puta iznos besplatnih minuta,
jednom je bilo u okviru tarife, a jdeno povcanje je bilo praznicno povecanje.
Sada po internetu nalazim razne price da su se minuti u okviru tarife
vratili na pocetno stanje dakle 80/20min i 100sms poruka.
Da li je istina da ste pored praznicnih minuta ukinuli i prvo povecanje u okviru tarife?
Ako je tako, zasto?

S postovanjem
Marko" ,

prc milojka :D .

Ko je mogao da predpostavi, pa da snimi tu stranicu sa njihovog sajta. Sad bi bilo:banana:

auuuuuuuu...tek sam sad provalio...a do sad sam im :smash: po spisku, jer vidim da se stanje ne slaze i da imam manje preostalih minuta, nego sto bi trebalo...nemam reci za ovo

Ma od kad su prosirili te pakete i uveli extra minute, meni vec 4 meseca stizu pogresno obracunati racuni. Ni ne iskoristim besplatne minute + extra minute, a oni meni u sred racuna obracunavaju neke razgovore. Sistem im je uzas. Mogu samo da vam kazem svima da saljete reklamacije, posto je svaka koju sam do sada poslao, resena u moju korist.

usput su , a vezano je za bestplatne minute, precutno od 1. januara pozive ka MTEL CG i MTEL RSrpska poceli da tarifiraju kao medjunarodne pozive Zona 0 po ~14 din/min

hihi, bas me lepo iznenadio racun i listing

Poslednja izmena:
Upravo mi je stigao SMS kojim se ukida i prenošenje minuta - ja se nešto ne sećam da je u pitanju bio promotivni period?

Što će reći, sve su nam ukinuli, ostalo nam je samo zaokruživanje minuta kao znak "zahvalanosti" što im neki od nas ostavljaju pare već deceniju?

Nemam reči.

Nisu sve:D, jos da nam ukinu tarifiranje po sekundama u okviru pretplate! Pitam se kada istice promotivni period ove usluge:S:

Pa mogu i da pocnu da tarifiraju odgovor na poziv za vreme trajanja bespl minuta, ili da obustave promotivni period usluge: besplatni minuti :D
Btw otvorio sam novu temu vezanu za ovo najnovije iznenadjenje iz mts-a.

Upravo mi je stigao SMS kojim se ukida i prenošenje minuta - ja se nešto ne sećam da je u pitanju bio promotivni period?

Što će reći, sve su nam ukinuli, ostalo nam je samo zaokruživanje minuta kao znak "zahvalanosti" što im neki od nas ostavljaju pare već deceniju?

Nemam reči.
Ne, mislim da niste razumeli.
Ako ne portosite sve besplatne minute za ovaj mesec oni se prenose u naredni. I tako 3 meseca. nakon toga se radi presek i pocinje ispocetka. Tako sam ja shvatio jos kada su uveli. Zanci ako neko ima bel1000 i trenutno ima jos 2500 SMS-a , 1.3.2008 imace samo 1000.

Bilo bi lepo da je tako, ali koliko vidim u poruci kazu da je "promocija" zavrsena, tj. traje do 1.03.08.

Bilo bi lepo da je tako, ali koliko vidim u poruci kazu da je "promocija" zavrsena, tj. traje do 1.03.08.
Ako je tako, opet su nas izigrali, namagarcili...:S::wall:
Od 1. decembra svi BEL korisnici svakog meseca dobijaju dodatne besplatne minute i SMS poruke.

Korisnici BEL tarifa imaju mogućnost da minute i SMS poruke uključene u mesečnu pretplatu potroše u naredna tri meseca. Na primer, minute i SMS poruke koje je korisnik dobio uz novembarsku pretplatu može da troši do kraja februara.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2110

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno