Šta je novo?

Smanjen napon

pera992

Cenjen
Učlanjen(a)
06.02.2012
Poena
154
POzz ljudi treba mi pomoc ,od juce sam primetio da mi se kuleri u kucistu slabije vrte ,pre mesec dana kupio sam novi kuler za procesor 3d rocket (gigabyte) stavio jos jedan hard od 80gb i jos 2 gb rama ,radio je normalano do pre neki dan i onda sam primetio da kuleri rade sporije ,kao da na trenutke opada napon i povecava se,cuje se kako kuleri ubrzaju pa se uspore,cak se nekad desi ga se ugasi komp i izbaci da nemoze da nadje mesto sa koga ce da boot-uje,ja sumnjam na napajanje ,zanima me jos necije misljeneje.
(NAPAJANJE 420W)

Poslednja izmena:
Nisi napisao ko je proizvodjac tvog napajanja to sto znas da je od 420w ne znaci bas mnogo , ali 99,99% si u pravu (u pitanju je napajanje) . Stavi program Aida64 i pogledaj koji ti naponi pisu , i proveri u biosu koje napone ti ocitava (na sve tri grane ) .

Poslednja izmena:
Izvinjavam se :p marka je thermal master (sto bas i neodaje neki utisak)

Ako imas nekog druga koji ima "bolje" napajanje probaj ga umesto tvog i siguran sam da ce sve raditi kao pre tj. super. Ako nakon toga resis da kupis novo napajanje (sto bih ti ja preporucio) isao bih minimu na Chieftec iarena 500s8 ili LC 600h to je oko 3500 din.

Pa to je i meni palo napamet ,mislim da neko ima od mojih,hvala za odgovor..

Vrh Dno