Šta je novo?

Smajli

mandapfc

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2008
Poena
304
Izvinjavam se unapred ako je ovo vec neko pitao,pitala me jedna koleginica a ja nisam umeo da joj odgovorim a evo i ja pokusavam, kako da u sred poruke,ili na pocetku-kraju nije bitno kada pise neki post stavi smile a da takav nije ponudjen recimo na ovom forumu,smesno pitanje al ni ja neznam odgovor,hvala

Prekopira adresu smajlija koji hoće da stavi. Adresu može da dobije tako što će desnim tasterom miša da klikne na smajli i izabere Properties (IE), pa onda prekopira Image address, dok se to u Safari-ju i Firefox-u već nalazi u kontekstnom meniju (desni taster, Copy image address za Safari, odnosno Copy image location za Firefox).

Nađeš ga negde na netu i onda ubaciš link na njega u img tag.

edit: Preteče me čovek. Kada otvaram 20 tabova odjednom, pa dok neki stigne na red... :p

Poslednja izmena:
hvala na odgovoru obadvoici.
Ah te zene,sad kad am joj objasnio kako se radi,bili je konkretnija,evo u cemu je ustvari problem.
Kada pise neki post na forumu htela bi da ubaci smajlice iz nekog programa zove se IncrediMail,to je inace program za dopisivanje, tu ima veliku arhivu smajlica,pa bi te smajlice ubacivala na postu,znate li sta o tome

Poslednja izmena:
kolobok sidebar!
posalji mi eadresu na pm pa cu ti poslati. fajl je tezak 900kb.
dance3.gif

ili ako zeli da bude pro:D onda kuca
:D

Vrh Dno