Šta je novo?

slushalice za mp3

NemanM

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2006
Poena
301
Pozdrav!

Odluchio sam kupiti mp3 plejer, shto tju uchiniti sutra.

Zhelim da kupim filipsove slushke SBC-HP195 ili SBC-HP200, koje mogu koristiti i za rachunar(chitao sam da su dobre slushke a nisu skupe). Na sajtu mp3 plejera sam video da je impedansa slushalica koje uz njega idu 16oma a ovih filipsovih 32oma.

Priznajem da jesam na etfu, ali sam tek druga godina(i nisam elektronichar) pa bih voleo da mi neko kazhe kolikog tje to imati efekta na rad mp3 plejera(ukoliko tje uopshte imati).

Unapred zahvalan!

edit: ukoliko neko ima bolji predlog neka da. Kriterijumi su:
do 15 evra
najboji kvalitet za te pare:)
da uopshte nema mikrofon
da nisu bubice nego da idu preko celog uveta

Hvala!

Poslednja izmena:
Nisam baš neki stručnjak, ali duže vreme koristim PHILIPS-ove slušalice SBC HP250. Oduševljen sam... odlične su. Međutim, ne koristim ih u svrhe, onako kako ćeš ti to da radiš, pošto imaju 6m kabla, pa mi je malo nezgodno da to vucaram uz svoj mp3 player po gradu :d

@NemanM
imas u ovom threadu sve sto te interesuje i to naveliko. mozda je pametnije da krenes sa poslednjih pet sest strana. to je prakticno zvanicni thread za sluske iako nije sticky...
poslao sam ti pm(privatnu postu), i vezi nekih drugih kvalitetnih sluski...

poz

Evo ovako: ja sam sebi kupio Sennheiser slusalice PX100 [nisanio sam iskljucivo slusalice za iPod]... Jedino sto mogu da kazem da su te slusalice, u odnosu na one koje se isporucuju uz iPod, neuporedive.

Toliko od mene.

@Northwood

4,500 dinara

Za 4500 din bih uvek pre uzeo cx300 nego px100, pogotovo sto je u pitanju slusanje muzike sa mp3 playera...

Evo ovako: ja sam sebi kupio Sennheiser slusalice PX100 [nisanio sam iskljucivo slusalice za iPod]... Jedino sto mogu da kazem da su te slusalice, u odnosu na one koje se isporucuju uz iPod, neuporedive.

Toliko od mene.

Jes vala. Ja ih nabavio za 39 evra (iz Francuske). A tek kad ih prikljucis na diskman :,,:

Nazad
Vrh Dno