Šta je novo?

slushalice do 1000din, iskustva :)

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Poz svima :)

Elem, chetvrte slushalice su odradile svoje...speed za 300 dinara (preko cele shkoljke), i najgoreg neprijatelja bih poshtedeo toga...pre toga canyon, slichno iskustvo...pre toga philips, za kojim plachem :(

Slushke koristim za counter strike i skype, nikad za muziku...Ima li neko iskustva, do 1000 din, i `de da kupim? :D

Poz,

uzeo sam A4 Tech, model 810. Mogu ti reći da sam veoma zadovoljan...imaš i mikrofon i sve to lepo radi. Cena je 750 din. u NSu, ali i u BGu ne bi trebalo da su više (mogu biti samo jeftinije).
Sluške su veće i obuhvataju ušnu školjku,a ne žuljaju što je veoma bitno i imaju dobre basove.
Sad će se, verovatno, javiti puno USERa koji će ti reći: to ne valja, uzmi Altec-ove itd. ali kažem ti da su ove sasvim ok. Za te pare...super

Gledao sam altec, al` altec skup za moje potrebe :) za mizuku mi ne trebaju, chisto da budu relativno prijatne :)

cu pogledam a4tech, tnx :)

Ja imam Canyon CN-HS2 i prezadovoljan sam.

Ne znam kako uspevas da rasturis tako slusalice?! Meni su ove ispadale par puta, i mikrofon je prezivao i naravno sluske...

Cak i kabl je preziveo prelazak tockica stolice od od nekih ~150 kg preko njega...

imam gembird digital sluske extra su koristim ih za igre i povremeno skype
medju najboljima su koje sam ima do sad imaju i microfon ja kad sam ih uzeo bile su oko 1150 dinci to je bilo prije 4 mjeseca sad su jeftinije
ne pitaj me gdje se mogu uzeti u Srbiji jer ne znam
mada bi svaka dobro opremljena prodavnica racunarske opreme trebala da ima
pooz

love hunter, imao sam jedne canyon slushke, ne secam se koje...hs1 ili hs2...njih sam razlupao svojom greshkom :) ali kvalitet zvuka je bio bljak :(

kupih a4tec ah810 za 870 din..u njih staje cela shkoljka, malo jache stezu lobanju ali nish strashno :) imaju malo predrkan bas, ali topao...maaloo treba povecati u eq frequ preko 1khz, onda postaju priiilichno dobre :D u poredjenju sa canyon od 400 din i speed od 300, i te kako se vredi ispruziti josh 5e za ove :)

Love hunter, pa imale su zvuk kao guska...bez visokih, niskih, a taj srednji opseg koji je jedini postojao je bio...fuj :) Te tvoje su verovatno drugi model, ove moje su bile 400 chini mi se... :)

Imas Plantronics sluske po gradu i neki osnovni model mozes da nadjes za 1350 din. Izuzetno cist zvuk, mada se to od Plantronics i ocekuje.... Ima naravno i skupljih modela mada su ove sasvim OK za igrice i sl.

Koja je cena tih Panasonic i Philips slusalica i gde mogu da se kupe? Koliko im je dugacak kabal?

Philips (HP 195 ) u NS su bile oko 650 din u Rodicu u hipermarketu, za te pare odlicne, neunistive ako ih bas ne uzmesh na zub. Kabl 2 m.

Nazad
Vrh Dno