Šta je novo?

Slusalice za SE k750i

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Moje slusalice koje sam dobio uz mobilni su se raspale... Trebaju mi nove, ali dobre.

Dolazim uskoro u BG, pa me zanima gde mogu da nadjem neke dobre slusalice za ovaj mobilni (samo da nije negde u pm, nego neka prodavnica koju cu lako naci i koja sigurno ima ono sto meni treba). Ovde kod nas u selendri Kikindi mogu da se uzmu samo one shit kineske najgore slusalice koje su toliko lose, da je to neverovatno... Vazno da me prodavac ubedjuje kako su to originalne SE sluske...

Da, ono sto mi je jos vazno, pogledao sam listu slusalica koji idu na k750i pa sad ne znam koje tacno da uzmem. Vidim da tu imaju neke oznake tipa hpm 70, hpm 75...

Znaci, koje slusalice i gde u BG da ih uzmem?

I mene zanimaju hpm 70, za k800i. One se valjda dobijaju uz telefone iz Walkman serije. Vidim da se pominje cena od 1000 din, ali su u CTu dosta skuplje. Dakle, da li su te sluske, po toj ceni, OK (da ne kazem oridjinale) i gde ih uzeti?

On je iz NS, koliko vidim u profilu... Com Trade je jako skup i ne vidim te hpm 75 slusalice koje bih uzeo. Jos neka ideja gde pogledati?

Ok, pogledacu u Miskoviclendu 😀 Kakve su tamo cene, nemoj da bude nesto papreno skupo...

Valjda si video cene sluski u CT 😉 Nemoj ocekivati nesto dzaba, verovatno su oko 3000, bolje uzmi 3.5mm adapter i ep630 ili cx300 😉

Nije mi zao da dam tu lovu za slusalice, ali kontam da su to te prave onda. Nazvacu ih u svakom slucaju i pitati za tacnu cenu.

Da li neko zna gde ima trenutno da se kupe pominjane HPM-70 ili HPM-75 slušalice u Novom Sadu ili ako ne onda u Beogradu, ili ako ne makar odgovarajući adapter za iste pošto u comtradeu već skoro mesec dana pričaju kako stiže sledeće nedelje ?

A jel postoji jos negde ?

Nazad
Vrh Dno