Šta je novo?

Periferni uređaji Slusalice za PC i PS5

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Phoenix92

Cenjen
Učlanjen(a)
04.05.2017
Poruke
1,305
Poena
165
Pozdrav, u potrazi sam za novim slusalicama koje bih koristio na PC-u i na PS5 (kad ga nabavim :ROFLMAO: ). Trenutno koristim Kingston hyperx cloud stinger i zadovoljan sam kvalitetom zvuka ali je poceo mikrofon da susti pa je vreme za promenu.

Nisam nesto preterano zahtevan korisnik, muziku na njima ne bih slusao, najvise bi se koristile za gaming (pc i ps5) i za more sastanaka koje imam u toku dana tako da je poprilicno bitno da budu udobne. Razmisljao sam ponovo da uzmem stinger ali sada su skuplje nego sto sam ih ja platio... Neki cenovni rang je tu do 100e manje vise, ne daje mi se previse para da hteo bih neko kvalitetno resenje.
 
Uzmi Sony Pulse 3D, to su ti bas sluske za PS5, ali su odlicne i za PC.
Nisu bluetooth vec dobijas usb rf dongle, sto je mnogo bolja opcija (nema velikog laga kao kod bt-a).
Pogledaj par recenzija na youtube, na primer :



Za sony i pc su super, a jedina mana je sto ne mozes da ih koristis za slusanje preko telefona. Tj. mozes ali preko kabla, ne i preko bluetootha.

Cena je bas oko 100e ako ne gresim
 
Pulse mi je u užem izboru, hyperx cloud 2 takodje mada je model mator 5 godina. Za Pulse me malo plaši taj mikrofon koji je integrisan u samim sluskama a bitan mi je bas background noise cancelation

Zaboravio sam da kažem da mi kabal uopšte ne smeta, čak možda i malu prednost dajem sluskama sa kablom da ne moram da se mlatim oko baterija i punjenja
 
Izbegao bih Redragon, nekako mi ne ulivaju poverenje i cini mi se da bi bile korak unazad u odnosu na trenutni Stinger.

Jel ima neko Pulse 3D, kako se mikrofoni ponasaju?
 
Ima drugar uzeo je za ps5 top su odusevljen je njima doduse koristi ih samo za igrice, mikrofon je ekstra jer kad igramo cujem ga kristalno cisto a one valjda u sebi imaju dva mikrofona, kaze najudobnije su koje je do sad koristio, i izoluju dobro od spoljne buke.
 
E to mi je bitno, neke informacije iz prve ruke. Aha 2 mikrofona imaju koliko sam i ja video, jedan za glas a drugi hvata background noise. Pa nista to mi je onda prvi izbor, pokusacu da ih uhvatim u nekoj nasoj radnji. Mozda i sacekam da me zove neko za PS5 pa uzmem zajedno i sluske.

Ako neko ima jos neki predlog recite pa da vidimo o cemu se radi.
 
Arctis 7p, licencirane su za PS5 I brišu patos sa Pulse 3D. Jedino ih je teže uloviti.
 
Kupio sam veceras Pulse sluske. Odlicne su u svakom pogledu, plug and play su i na PC-u i na PS4, samo jos PS5 da nabavim pa da vidimo i taj famozni 3d sound kakav je :D

Hvala svima na preporuci.
 
Odlične su, baš sam prezadovoljan. Nisam se pokajao ni malo.
Udobne su mi, zvuk je dobar, wireles odlično radi. Jedino je mikrofon malo lošiji u odnosu na neke koje imaju dodatan mikrofon. Ali i dalje to zvuči dobro, malo je samo drugačija boja glasa ali ništa alarmantno.
 
Nazad
Vrh Dno