Šta je novo?

Slusalice sa mikrofonom za Skype

1mp0s

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
304
Ima li neko predlog sta uzeti od slusalica u rangu 25-35e. Pre svega mi trebaju za Skype, razgovor sa kolegama. Cist zvuk i kvalitetna izrada su mi vazni, sve ostalo manje bitno ..

Da li postoji neka prednost usb slusalica u odnosu na 2x3.5mm jack?

Unapred svima hvala.

Prijatelju,

Razer ostavi za CS i slično zezanje. Prve koštaju 100e kod nas, a druge 47e. Ni jedna ni druga sugestija ne odgovaraju.

Moje pitanje je bilo šta uzeti u rangu 25-35e. Plus radim u ozbiljnoj firmi kao rukovodilac sektora. Kad bih stavio Razera na glavu, svi mi mislili da imam 16.5 godina i mi je omiljeni heroj Tauren Chieftain - a to mi nije u interesu ;)

Poslednja izmena:
Prijatelju,

Razer ostavi za CS i slično zezanje. Prve koštaju 100e kod nas, a druge 47e. Ni jedna ni druga sugestija ne odgovaraju.

Moje pitanje je bilo šta uzeti u rangu 25-35e. Plus radim u ozbiljnoj firmi kao rukovodilac sektora. Kad bih stavio Razera na glavu, svi mi mislili da imam 16.5 godina i mi je omiljeni heroj Tauren Chieftain - a to mi nije u interesu ;)

+1
Elem, imas od logija dialog modele koji su od 10-15e, ja imam jedne kupljene 2004te godine, ferceraju za svu lovu i dan danas, ono sto se meni dopada kod njih je to sto mic tako radi da iskljucivo sagovornik cuje samo tebe a ne celu sobu u kojoj mozda jos neko govori....brdo drugih sluski mi je emitovalo celu sobu, hodnik izvan sobe a to cesto ne bude prijatno itd

TT Pro by SGS-SCL

Pogledaj i šta Plantronics ima u ponudi, ja na poslu koristim njihov USB headset i vrlo sam zadovoljan.
USB je u prednosti jer recimo mogu Office Communicator da podesim tako da mi dolazni poziv zvoni preko zvučnika sa laptopa, a sav ostali audio kad razgovaram ide na slušalice. Tako ne moram da ih bodem svaki put kad imam poziv nego mi sve vreme stoje uključene, a koristim ih samo za pozive.

Nazad
Vrh Dno