Šta je novo?

Slusalice + Mikrofon do MAX 45e?

• Začetnik teme Začetnik teme Rusi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rusi

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
690
Pun zvuk da imaju, kristalno cist, lep dizajn da su, za kontrolu baseva eventulano da mi ne otkida glava itd. Jednostavno da me ocaraju :,,:

Ako moze nesto za 40e da se nadje ako treba jos koji evric da se doda za (mnogo bolje) dodacu jos koji. Hocu da kupim da mi traje.

Naravno, sve ono sto sam nabrojao mislim na cenu za koju sam naveo. Da ne bude zabude to sve sto sam naveo pa da mi ne kazete treba ce ti bar par stotina evra za to 🙂

Poslednja izmena:
Ja kod razlicitih prijatelja isprobah kategoriju slushalica u cenovnom rangu oko +- 100E (Panasonic, Sony, Logitec, Altec, Shure). I u tom cenovnom rangu, kao da su sve na isti kalup, bas - nema, visoki - kartonski, srednji - odseceni, dihtovanje - katastrofa, shirina spektra - muljavina, celokupan utisak - dno dna..

Tako da to sto ti trazish, da te sluske "izuju" basovima i zvukom pogotovo za te pare, nek ti je bog u pomoci..

Mada, ko zna kakvi su tvoji kriterijumi. Mali savet, sluske su vrlo subjektivna stvar, najbolje bi ti bilo da ih isprobash pre kupovine..

Mada, ko zna kakvi su tvoji kriterijumi. Mali savet, sluske su vrlo subjektivna stvar
Kljucna recenica.
Malo si previse profi to prekomentarisao. Imamo slican kritetiruj ali ja imam takav pogled samo prema zvucnicima. Slusalice mi trebaju da nocu mogu da pojacam, mikrofon da mi sluzi za komunikaciju i to je to. Prepostavljam da za te pare mogu naci kolko tolko kvalitetno da budem zadovoljan. Altec svi hvale pa bi eventualno nesto od njih mogao da potrazim...

pazi ... imam Altec ahs 502 ... i " relativno " sam zadovoljan ali skoro sam probao AKG 171 studijske ... i razlika je Nebo i Zemlja ...
Po meni ... Sennheiser ili AKG ali sto kazu momci ..uvek prvo poslusaj ... meni su se najvise svidele " od ponudjenih i poslusanih " HD 465 ... ali opet svakom prema ukusu

za jace modele ce ti trebati " pretpojacalo " pa povedi i tome racuna

Poslednja izmena:
Naravno, sve ono sto sam nabrojao mislim na cenu za koju sam naveo. Da ne bude zabude to sve sto sam naveo pa da mi ne kazete treba ce ti bar par stotina evra za to 🙂

Zar lepo covek rece da ne bude zablude... da sve mora da stane u 40-45e... znaci netrazi dlaku u jajetu... ja sam gledao isto sluske za tu lovu i najbolje sto sam mogao da nadjem su Altec Lansing AHS515e... i jos su jeftinije 36e tako nesto...

raven2005, bas tako. Nemam love da sada izdvajam i za nadrkane sluske. Te sam bas trazio po oglasima Altec Lansing AHS515e 🙂

Tesko da ces naci po oglasima... ja sam trazio u gigagtronu pre... ali nisu imali na stanju... meni bas trebaju neke velike za usi... sve druge imaju mali precnik... trenutno koristim neke philipsove ali bez mic-a su... sto mi ne odgovara bas... imam neki stoni mic al me slabo cuju na teamspeaku...

Nazad
Vrh Dno