Šta je novo?

Slušalice do 6000?

Bezolovni

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poena
170
Drugar planira da kupi slušalice koje će koristiti uglavnom za muziku i ponekad neku igricu. Ne razumemo se uopšte u ovo pa da pitam šta je najbolje uzeti za te pare.
Ne trebaju mu bežične, već 3.5mm.

Hvala 🙂

Ja bih ti rekao bilo koji sennheiser

Pa imaju dva modela bese, oba su koliko sam primetio inferiorna osetno u poredjenju sa navedenim... s' tim sto je HD203 ako nisu neke akcije bio i preko tog budzeta a hiljadu dinara preko bese DTX-910. 🙂 Ako bas zeli neke "brandirane" onda moze obici tih par prodajnih mesta i poslusati nesto od AKG-a, Audio Technice, Beyerdinamicsa i cega jos ima mada u ovoj prodavnici na m mislim da ce samo prevrnuti ocima na zahtev za probanje jeftinijih slusalica...

I one važe za odlične, ali ne znam da li mogu da se nađu kod nas, možda u oglasima.

Zna da ih nema ovde, nesto smo gledali da nekako donesemo ovde preko nekog, ali je odustao jer mu se ne ceka...

Pa imaju dva modela bese, oba su koliko sam primetio inferiorna osetno u poredjenju sa navedenim... s' tim sto je HD203 ako nisu neke akcije bio i preko tog budzeta a hiljadu dinara preko bese DTX-910. 🙂 Ako bas zeli neke "brandirane" onda moze obici tih par prodajnih mesta i poslusati nesto od AKG-a, Audio Technice, Beyerdinamicsa i cega jos ima mada u ovoj prodavnici na m mislim da ce samo prevrnuti ocima na zahtev za probanje jeftinijih slusalica...

Kakve su 203hd? I ja ga ubedjujem da uzme Sennheiser jer sam probao jedne, cini mi se 407 i odusevio se zvukom.

Moje misljenje je da su 202 sjajne slusalice. Imao sam 605, otvorene, ali jako kratko (nadam se da ne gresim za model, provericu), a ove 202 sam uzeo u belgiji na akciji za 25 evra. Posto su koliko toliko izolovane, IMHO odlicne su. Ne znam koja im je cena ovde, sada

Poslednja izmena:
Pazi ima i polovnih dobrih, nadje se.
Sad vidim nisi iz Bgd-a jer tu je najveća ponuda ali možeš da riskiraš za ne mnogo novca.
Npr bile su skoro sennheiser HD420 , kao nove, otišle su kasnije sam vidio za 2k dinara.
To je džabe, u rangu su serije 5 Sennehisera.

Ako ne to onda gledaj oglase ima za 50tak EUR-a HD515.

A ako novo mora i izbor je izmedju to dvoje ja bi na HD205.

Ja bih radije izabrao sennheiser nego npr. superlux.
Ali to sam samo ja.

Ja koristim senn hd205 vec neko vreme. Nece se drugar pokajati sigurno. Malo jace stezu glavu,hoce da zabole usi posle nekih sat-dva slusanja. I sto je meni bitno,odlicno izoluju zvuk. Posto mi klinac spava u istoj sobi gde je komp,mogu da uzivam u filmu ili muzici a da se van sluski nista i ne cuje.

Da ne otvaram novu temu, drug i ja hocemo da kupimo neke slusalice, njemu trebaju neke sa dobrim mikrofon do 6000-7000 a meni neke moderne, za svaki dan, sa doobrim bassom i bilo bi dobro da su bezicne, da budu over-ear do 5000din. Hvala unapred :-D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno