Šta je novo?

Slušalice do 2-3k

The Stig

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
470
Trebaju mi slušalice za integrisanu zvučnu, neke koji će iskoristiti potencijal integruše, dakle neke koje su dobre na diskretnim zvučnim kartama ne piju vodu, jer će biti korištene na laptopu.

Zasad sam došao do ovog modela http://www.player.rs/product.php?ID=2549

Ima li nešto bolje/jeftinije za te pare?

Nikako te jer baš ovaj model traži jači izlaz na karti. HD 201 i integruša ne idu zajedno

Ma najjace da hd201 i integrusa idu zajedno.
U sustini to je vec solidan budzet i retko koje sluske ce pokazati pun potencijal na integrisanoj zvucnoj..

Moj predlog :
http://www.tehnomanija.rs/katalog/pioneer-slusalice-se-m290.html

Evo procitaj ovo :

http://www.testfreaks.com/headphones-headsets/pioneer-se-m290/

Ja imam skuplji model, m390 [oko 3200 din] i zadovoljan sam ali mi ipak fali xonar dg da bi se ovaj model pokazao u pravom svetlu.

Mislim da Pioneer nudi mnogo vise za ovaj kes od Philipsa a i zna se ko ima tradiciju u audio svetu.

Ma najjace da hd201 i integrusa idu zajedno.
U sustini to je vec solidan budzet i retko koje sluske ce pokazati pun potencijal na integrisanoj zvucnoj..

Pa ne mora obavezno taj budzet, ako imaju neke dobre za 1500-2000, moze i to. :)

U tom cenovnom rangu vlada haos :d Tako da bih zaobisao.

Jos jednom, moj predlog m290, pogledaj malo specifikaciju, 3,5 m kabl,pozlaceni cincevi.. :D
Imam m390 kao to rekoh i ako je m290 model losiji i za 30% to je onda odlicno :)

Da se priključim temi, pošto i ja tražim nove slušalice.
Trebaju mi samo za gledanje filmova i to preko LG BD390 playera koji je povezan sa TV-om putem hdmi kabla, a ja slušalice bodem u izlaz za njih na TV-u, (ovo navodim zbog hd201 slušalica). Filmovi su 720p i 1080p mkv ripovi.
Dosta sam čitao ovih dana pa sam najbliži Pioneer-u 290 ili 390 mada su mi ove zanimljive zbog kontrole zvuka.

ako mu ne smeta gornja granica freq response od 18khz i užasan odziv , koji se vidi na grafku na head Fi sajtu.
pionir m290 i filips 2700 su za te pare apsolutno najbolja kupovina.

inače 2700 sam i sam veoma udobno koristio na integruši (doduše malo kvalitetnijoj integruši)

Ovo za HD201 i integrušu je istina.
Slušalice su apsolutni best-buy, ali na integruši zvuče kao i bilo koji plastikaner od 500 dinara. Al zato kad se zabodu u nešto pošteno... sjuuuu... :) jedino što visoki malo više pršte, al meni to za sluške i odgovara, istripujem se da čujem nešto novo :)

Ja sam pokuaso da dobijem odgovore na nekim drugim temama ali neuspesno za sad. :D Ipak sve vise razmisljam o hd 201 zbog cene, a posebno s obzirom, na to da idem u maju u USA pa kapiram da cu se tamo pocastiti nekim Monster Beats modelom. Koristio bih ih preko linije koja mi sluzi za komp(nikako direktno u intrg.) i za iPod classic 5th gen ponekad. Sta mislite?

Poslednja izmena:
naravno . zavisan sam od modovanja :)

da ne otvaram novi topic...potreban mi je head set .. skype, muzika i pomalo gaming. Koje su vase preporuke za sllusalice sa mikrofonom budet je oko 50eu.

bilo ko?

Vrh Dno