Šta je novo?

Slomljene slusalice

Zack

Slavan
Učlanjen(a)
17.03.2005
Poena
309
Imam plasticne Technics slusalice - subject sam govori za sebe - slomljene su.

Pitanje: cime da ih zalepim?

Unapred hvala

Dvokomponentnim epoksidni lepkom recimo. Jedino što od njega neke vrste plastika postaju krte, pa može da se desi da puknu ponovo pored mesta gde je lepljeno.

Bilo kojim? Mislim da li zavisi od plastike ili nema veze?

Hvala na odgovoru

Bilo kojim univerzalnim epox dvokomponentim. Kada nešto zalepiš tu se više neće slomiti :p Ali kažem... neke vrste plastika mogu da postanu krte tu gde dođu u dodir sa lepkom.

Pitam zato sto imam neki znj marku dvokomponentnog lepka, pa se pitam da li je "hemija" ista... Nista mi ne preostaje nego da pokusam!

Hvala

imam ja tel od nekog ortaka koji se samo bavi servisiranje DJ opreme i slusalica
ako su neke skuplje pa mozda da probas tako ako te zanima

iz iskustva, kao dugogodisnji DJ - kod ceste upotrebe (slomljenih) slusalica, ne pomaze NI JEDAN LEPAK, a dvokomponentni pomaze ukoliko te iste sluske budes relativno malo koristio-u smislu (ne)cestog skidanja i stavljanja na glavu

Ne nisu skupe, nego imam skupu familiju, koja zaspiva sa sluskama. :wall:

Kada smo kod toga- nekada su postojale, da tako kazem, tanke sluske- bash za situaciju dremeza - da li ima takvo sto da se pazari u Bgd-u?

ako oces tanje onda uzmi neke jeftinije, a ako oces malo bolje, pogotovu DJ sluske, onda pogledaj u Plejeru na slaviji

EPOXY repair - resio problem, a drugi kraj sa super lepkom...

Vrh Dno