Stvorenje je napisao(la):Eh, lako je tebi kad imaš Intela.![]()
pa posle nek neko kaze da windows ne moze da radi vise od 6 mesecijddipqd je napisao(la):Hm. Ja sam za ove skoro 3,5 godine XP reinstalirao jednom, pre oko godinu dana, i to ne zato što je pravio probleme, već zato što sam dobio legalnu kopiju (slipstreamovanu sa SP1 :d).
MCSE je napisao(la):kazu strucnjaci od preko bare da je bolje instalirati Win sa SP-om (1,2)...
pitanje za vas: kad se pojavio SP1 ili SP2 imao je svoju cenu zar ne...e sad zasto se prodaje Win sa SP2???
odgovor: verovatno da bi uzeli pare i na jedan i drugi nacin ali nije tako, vec zato sto je bolji Win sa SP-om...
ah... MCSE, a???MCSE je napisao(la):kad se pojavio SP1 ili SP2 imao je svoju cenu zar ne
i sa time se ja U POTPUNOSTI slažem.MCSE je napisao(la):verovatno da bi uzeli pare i na jedan i drugi nacin ali nije tako, vec zato sto je bolji Win sa SP-om...
čovek nije u pravu. Ništa vredno osude, jednostavno nije tako.MCSE je napisao(la):kad se pojavio SP1 ili SP2 imao je svoju cenu zar ne...
Šalju ti ga i lokalna i globalna kancelarija bilo da si licenciran ili ne...ganelon je napisao(la):U slučaju da si vlasnik licenciranog XP-a, lokalna kancelarija M$ šalje ti SP2 besplatno, na CD-u.
Cool, prihvatam to kao ispravku mog ranijeg posta. Ono našta sam mislio je da se licenciranim korisnicima SP2 (i ne samo SP2) šalje i bez zahteva dok nelicencirani, prirodno, moraju da podnesu zahtev.jddipqd je napisao(la):Šalju ti ga i lokalna i globalna kancelarija bilo da si licenciran ili ne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari