Šta je novo?

Slipstreaming SP3?

Navodno se mora staviti i SP2 jer ova trojka nije kumulatini servis pack, ali nemoj me drzati za rijec tako sam nesto cuo.

Jeste kumulativan, može na bilo kakav XP.

Windows® XP Service Pack 3 (SP3) includes all previously released updates for the operating system. This update also includes a small number of new functionalities, which do not significantly change customers’ experience with the operating system. This white paper summarizes what is new in Windows XP SP3.

Jeste kumulativni, i moze na bilo koji XP, ali sam na par mesta procitao da je najbolje da se radi slipstreaming na WinXP SP2. Navodno, ako se SP3 integrise na Gold Edition ili na SP1, ostaju ne update-ovani neki fajlovi koje inace update-je SP2, pa kao zbog toga ...
Inace, ja licno preferiram rucno da odradim slipstreaming, a naravno, radi i sa nLite.
Pri samoj integraciji nisam imao nikakvih problema, kao ni pri instalaciji.
E sad, otvaraju se tu i neka pitanja, Update-ovi, IE7, WMP11 ... ali to je vec neka druga prica ...

Na mnogo mesta sam procitao da je daleko najbolje uraditi slip Windows metodom (ono kad kucas u <run> neku komandu, ne secam se tacno kako) na instalaciju XP.SP2ke iako je navedeno da moze i na XP.vanila verziju (a zasto stvarno ne znam; samo prenosim sta sam procitao).
Ja cu je svakako strimovati putem Wina i to preko SP2 verzije a posle je nLiteom sakatiti :)

EDIT:
Tek sad vidim da smo ti i ja i Jason dali manje/vise isti odgovor...

Poslednja izmena:
Odradio sam slipstream sa nLite-om,sam postupak je prosao bez ikakvih problema, ostaje samo da uhvatim vremena i da istestiram Win.
Poz i hvala svima.

Nazad
Vrh Dno