e upravo ti problemi se i meni deshavaju! Isto istijacko! Izgleda da je neki bot sa komplet svim tastaturama ...:wall:imam samo 3 problema sa ovom tastaturom
1) kad je upaljen numlock, u fps ili voznjama nemoguce je drzati npr gas i skretanje u levo od jednom, ali ovo nestaje kad se numlock ugasi
2) posto u fps koristim desni ctrl za cucanj, on se nekad ubaguje posle duzeg drzanja i onda se desava da kad se vratim u win tastatura se zestoko gubi, tj ispisuje neke bezveze karaktere, ovo nestaje posle drzanj levog ctrl jedno 2s
3) takodje u fps kada idem npr pravo i pustim taster, on i dalje ide pravo. kad jos jednom pritisnem napred i ovaj problem nestaje
a inace mi se tastatura mnogo svidja i pored ovoga necu da je menjam![]()
ne mozete suditi o tastaturi samo zato sto ne radi sta vam treba u igricama majku mu!![]()
da, recimo u wordu dok kucas![]()
recimo da vidis da li je tastatura udobna za rad, da li imas problema sa rasporedom dugmica, da li ti odgovara velicina entera, shiftova, backspace-a... Da vidis mozes li kucati 2-3 sata nekom normalnom brzinom i da uradis nesto ako ti treba...
neeeee, nemoj mi reci da samo igras igrice na PC-u? :crash:
da, recimo u wordu dok kucas![]()
recimo da vidis da li je tastatura udobna za rad, da li imas problema sa rasporedom dugmica, da li ti odgovara velicina entera, shiftova, backspace-a... Da vidis mozes li kucati 2-3 sata nekom normalnom brzinom i da uradis nesto ako ti treba...
neeeee, nemoj mi reci da samo igras igrice na PC-u? :crash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari