Šta je novo?

Slim Star

SSJ_5

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2006
Poena
319
Da li je neko imao problema sa Geniusovom Slim Star serijom tastatura? Ja sa imao velikim problema sa njom, a kad sam video i u chasopisu BUG da se chitaoci zale na nju morao sam da pitam za utiske.

ja je imam vec godinu i po po mojoj slobodnoj proceni i radi mi perfeektno. Toliko perfektno da sam kupio jos jednu, da imam da zamenim kad se ova raspadne.

kakve probleme moze da pravi jedna tastatura zivo me interesuje?

Imam je na poslu,prezivela sve i svasta...lupanje...prosipanje soka...padanje...Jos uvek radi kao zmaj.

Ja imam onu notebook ... Bash tanku ... Ima dve ili vishe serija ...

imam samo 3 problema sa ovom tastaturom :)
1) kad je upaljen numlock, u fps ili voznjama nemoguce je drzati npr gas i skretanje u levo od jednom, ali ovo nestaje kad se numlock ugasi
2) posto u fps koristim desni ctrl za cucanj, on se nekad ubaguje posle duzeg drzanja i onda se desava da kad se vratim u win tastatura se zestoko gubi, tj ispisuje neke bezveze karaktere, ovo nestaje posle drzanj levog ctrl jedno 2s
3) takodje u fps kada idem npr pravo i pustim taster, on i dalje ide pravo. kad jos jednom pritisnem napred i ovaj problem nestaje

a inace mi se tastatura mnogo svidja i pored ovoga necu da je menjam :)

Moja dva druga imaju dotichnu tastaturu i isto imaju problem 1 i 3 inache osim toga tastatura je sasvim ql :)

Poslednja izmena:
imam samo 3 problema sa ovom tastaturom :)
1) kad je upaljen numlock, u fps ili voznjama nemoguce je drzati npr gas i skretanje u levo od jednom, ali ovo nestaje kad se numlock ugasi
2) posto u fps koristim desni ctrl za cucanj, on se nekad ubaguje posle duzeg drzanja i onda se desava da kad se vratim u win tastatura se zestoko gubi, tj ispisuje neke bezveze karaktere, ovo nestaje posle drzanj levog ctrl jedno 2s
3) takodje u fps kada idem npr pravo i pustim taster, on i dalje ide pravo. kad jos jednom pritisnem napred i ovaj problem nestaje

a inace mi se tastatura mnogo svidja i pored ovoga necu da je menjam :)
e upravo ti problemi se i meni deshavaju! Isto istijacko! Izgleda da je neki bot sa komplet svim tastaturama ...:wall:

ne mozete suditi o tastaturi samo zato sto ne radi sta vam treba u igricama majku mu! :D

ne mozete suditi o tastaturi samo zato sto ne radi sta vam treba u igricama majku mu! :D

Nego gde da je testiram... u wordu dok kucam... tokom igara se najvise vidi jer se pritiska vise tastera odjednom... meni se desava samo problem 1. to je valjda problem u celoj seriji slim star sa oznakom modela kkb 2050... neznam kako se ponasa slim star 310???

da, recimo u wordu dok kucas
rolleyes.gif

recimo da vidis da li je tastatura udobna za rad, da li imas problema sa rasporedom dugmica, da li ti odgovara velicina entera, shiftova, backspace-a... Da vidis mozes li kucati 2-3 sata nekom normalnom brzinom i da uradis nesto ako ti treba...

neeeee, nemoj mi reci da samo igras igrice na PC-u? :crash:

rolleyes.gif

recimo da vidis da li je tastatura udobna za rad, da li imas problema sa rasporedom dugmica, da li ti odgovara velicina entera, shiftova, backspace-a... Da vidis mozes li kucati 2-3 sata nekom normalnom brzinom i da uradis nesto ako ti treba...

OK, u pravu si i ti ali i druga strana, sta ce ti tastatura ciji ti i raspored i dubina odgovaraju, a dugmici glave!!!

rolleyes.gif

Neigram sigurno samo igre... meni najvise odgovara obican raspored... ali lako se naviknem na bilo koju tastaturu... tastatura ko tastatura... ja mislim da igre najvise mogu da testiraju tastaturu... nemislim na to da li ti lezi tastatura ili ne, i kojom brzinom ces kucati (to ne zavisi samo od tastature) to je kao da si rekao: "ova hemijska je dosta udobnija od one tamo,pa cu brze pisati"... nego ako pritisnes vise tastera odjednom da li ce se zakucati... kao ova slim star... ili ako ostane ukljucen num lock da koci tastere... ja sam ovu tastaturu greskom dobio... hteo sam slim star 310 valjda su one bolje... al ajd kada sam je vec dobio ajd da ostane... i ovako menjam tastature na godinu dana... volim da menjam haahahah:crash: :crash: :crash: :-devil-: :-devil-:

Poslednja izmena:
Heh, ja sam ovi slim star uvalio drugu a sebi uzeo logitecha

Ta tastatura je samo za office u krajnjem slucaju. Kod igara na velikom broju kompijutera ce da pravi probleme, narocito kada je na ps/2 prikljucena i mis takodje na ps/2
Uzeo sam jednu kao poklon za druga i kod mene je pravila manje probleme, ali kod druga i devojke bila je potpuna neupotrebljiva u igrama, jednostavno se zakuca na par sekundi u igrama , recimo fps, lik ce da ide u stranu non stop, a to se desava kada se pritisne 2, 3 dugmeta istpvremeno, i tada se zakuca. Na mom kompu je to manje bilo izrazeno. E sada prebacivanje na usb resava 97% problema, ali se u paketu ne dobija konvertor sa ps/2 na usb( mada je moj drug davno kupio i dobio), ali kada sam je prebacio na usb, ok je radila, mada sam opet osetio u nfs-u problem kada se treba pritisnuti dugme za skratenje i rucna(recimo space), jednostavno nece da prihvati ili kasni.
Prvo sam uzeo slim star deluxe, pa reklamirao i uzeo obicnu slim star tastaturu, ali uvek isti problemi
Tako da ko ima probleme sa ovim tasturama, neka proba da uzme konvertor za usb, ili da uzme neku drugu tastaturu ako mu je gaming vazan

Kod mene se iste stvari desavaju kao sto je Furios naveo, s tim da mi na ps2 ponekad nije htela da se upali sa kompom...

Evo sad mi se i drug zali na slim stara .... Znachi definitivno neshto nije uredu sa serijom ... Ima li neko link za ovu tastaturu sa Geniusovog sajta?

Vrh Dno