Šta je novo?

Slike iz 3DMark-a 2003

Procitao sam negde da ako dobijete 12000 na 3dmarku 2001 onda ce te dobijati 4000 na 2003 dakle 3 puta manje a znate da mora da bude bar 5000 da ne secka... pa ajde na racun :)

Pa ljudi izgleda misle unapred.

To je izgleda jedini softver koji moze da prati graficke kartice danasnjice. A cemu sve to ???

Stator je napisao(la):
Procitao sam negde da ako dobijete 12000 na 3dmarku 2001 onda ce te dobijati 4000 na 2003 dakle 3 puta manje a znate da mora da bude bar 5000 da ne secka... pa ajde na racun :)

Moram onda sto pre da kupim novu graficku karticu :p

omnik je napisao(la):
Da bi videli koja je od tih danasnjih najbolja (citaj: najbrza)? ,)

Ne nego da bi nam izvukli sto vise novca. (citaj: PARA):)

Pa dobro pisan je za dx9. I bilo je vreme da ga izbace jer cim smo poceli da dobijamo petocifreno u 2000 izasao je 2001, a posto se odavno dobija petocifreno u 2001 vreme je...
Ma kome sve to treba?:)

Sve je to markteting kako rece jedan moj prijatelj.:D

Hmmm dx9???

kolika ce sada biti razlika izmedju radeta 9500 pro i nekog ge forca 4 recima 4400 8x????

zivo me zanima??

Pa znas kako, ja mislim da pokazana razlika nece biti realna(bice veca) zato sto 3DMark ume da "nagradi" karticu koja podrzava dx za koji je pisan pa tako mislim da ce svi dx9 akceleratori biti "nagradjeni" sa recimo hiljadarkom otprilike, to je moje misljenje...

Ljudi, pa ne mogu da verujem da se vi jos lozite na 3DMark.
Svi znaju da prizvodjaci grafickih cipova pisu drajvere specijalno optimizovane za sto veci rezultat u 3DMark-u, dok u igrama je sasvim druga slika.

eternity je napisao(la):
Ljudi, pa ne mogu da verujem da se vi jos lozite na 3DMark.
Svi znaju da prizvodjaci grafickih cipova pisu drajvere specijalno optimizovane za sto veci rezultat u 3DMark-u, dok u igrama je sasvim druga slika.
Dobro da nam rece, nismo znali.

bansek je napisao(la):
3D Mark je odlican kad ti dodje neko a ti mu kazes "Da vidis sta MOJA kartica moze" :)
Smesna anegdota:
-Komentar na nature scenu iz 3D Marka 2001: "Pogle sto je lepo: trava, lisce,voda,priroda, zamisli to u igricu, a ti samo ides i ubijas....":D

A onda ide ona cuvena recenica. Oces da ti je prodam, za tebe samo xxx e. Naravno sa tri cifre da ne sitnicarimo...

Ili jos gore ako je taj ko gleda laik i ne razlikuje realtime rendering od onog drugog(il uopste i ne zna sta je to)samo ce sleci ramenima ili klimnuti glavom i reci da da...:beat: :beat: :beat:

bansek je napisao(la):
Pa, Rade 9000Pro i vredi 100 E minimum :)

Da ali kada ga prodajes kao novog, a kao polovnog...

Alexandar je napisao(la):
TReba ga zvati DOOM3DMARK03 :)

Mislim da ce 03-ca biti najpucackija godina do sada. Masa dobrih pucacina ce se pojaviti i to ce biti savrseno opravdanje da se kupi najnoviji GrafickiAkcelerator.

Neko rece:
"Komentar na nature scenu iz 3D Marka 2001: "Pogle sto je lepo: trava, lisce,voda,priroda, zamisli to u igricu, a ti samo ides i ubijas...."

To ce i da bude u onoj igri S.T.A.L.K.E.R

bansek je napisao(la):
10 dana starosti ne smatram kao polovno. A to moze da bude i plus: provereno dobar primerak, dobro se overklokuje, ako covek nema mogucnost da proba karticu pre kupovine moze da mu uleti los primerak ...:)

Da, ali i moj primerak je bio provereno dobar, ali je prodat za otprilike 30-40e manje. Sta da se radi:wave;

Vrh Dno