jazza je napisao(la):A cemu sve to ???
Stator je napisao(la):Procitao sam negde da ako dobijete 12000 na 3dmarku 2001 onda ce te dobijati 4000 na 2003 dakle 3 puta manje a znate da mora da bude bar 5000 da ne secka... pa ajde na racun![]()
omnik je napisao(la):Da bi videli koja je od tih danasnjih najbolja (citaj: najbrza)? ,)
Dobro da nam rece, nismo znali.eternity je napisao(la):Ljudi, pa ne mogu da verujem da se vi jos lozite na 3DMark.
Svi znaju da prizvodjaci grafickih cipova pisu drajvere specijalno optimizovane za sto veci rezultat u 3DMark-u, dok u igrama je sasvim druga slika.
bansek je napisao(la):3D Mark je odlican kad ti dodje neko a ti mu kazes "Da vidis sta MOJA kartica moze"
Smesna anegdota:
-Komentar na nature scenu iz 3D Marka 2001: "Pogle sto je lepo: trava, lisce,voda,priroda, zamisli to u igricu, a ti samo ides i ubijas...."![]()
jazza je napisao(la):A onda ide ona cuvena recenica. Oces da ti je prodam, za tebe samo xxx e. Naravno sa tri cifre da ne sitnicarimo...
...i reci ce,recimo, da je intro iz Resident Evil sa Sonija mnogo lepsi...ctp;alokiN je napisao(la):Ili jos gore ako je taj ko gleda laik i ne razlikuje realtime rendering od onog drugog(il uopste i ne zna sta je to)samo ce sleci ramenima ili klimnuti glavom i reci da da...:beat: :beat: :beat:
bansek je napisao(la):Pa, Rade 9000Pro i vredi 100 E minimum![]()
TReba ga zvati DOOM3DMARK03Alexandar je napisao(la):Lici na Doom3![]()
10 dana starosti ne smatram kao polovno. A to moze da bude i plus: provereno dobar primerak, dobro se overklokuje, ako covek nema mogucnost da proba karticu pre kupovine moze da mu uleti los primerak ...jazza je napisao(la):Da ali kada ga prodajes kao novog, a kao polovnog...
omnik je napisao(la):Da bi videli koja je od tih danasnjih najbolja (citaj: najbrza)? ,)
bansek je napisao(la):10 dana starosti ne smatram kao polovno. A to moze da bude i plus: provereno dobar primerak, dobro se overklokuje, ako covek nema mogucnost da proba karticu pre kupovine moze da mu uleti los primerak ...![]()
jazza je napisao(la):Da ali kada ga prodajes kao novog, a kao polovnog...
Meni lici na 3D Mark99 MaxAlexandar je napisao(la):Lici na Doom3![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari