Šta je novo?

Slike clanova foruma

Veliki ili mali pitanje je sad:d

Prilozi

• hram Svetog Save3.jpg
    hram Svetog Save3.jpg
    30.7 KB · Pregleda: 471
Bez uvrede ljudi, al neke slike ko iz 90tih:
"Vidimo se u čitulji!"

Da se smrzneš...

Е, Хекторе, Хекторе... ти си једини који се сликао за рачунаром а да на монитору није бенчмарков сајт...

Na sta tacno mislis?

To je i mene zainteresovalo..

Shta, nosim trenerku i zato sam iz "chitulje"?
ili zato shto imam lanche oko vrata?
Chemu takvo neracionalno razmishljanje?
Shta, vidish nekog ko ima malo duzhu kosu i kazhesh "vidi,***e,hipik!", zato shto nije kratko oshishan, kako to danashnji trendovi nalazhu?
Glupost..

Pa ne znam sad... :-devil-:
Nisam pokazao prstom ni na koga, a ko se prepoznao prepoznao se... :p

P.S.
I dalje 85 postova.

Izvinjavam se cenjenim administratorima, ali da li se i u ovom delu foruma ne računaju postovi?

Poslednja izmena:
@Darko: To je iz neke druge teme, iz youtube linkova koju je postovao Bane87, da se malo nasali sa pojedinim clanovima.

Eto posto vidim da su se vec neki rodjaci pronasli, Fica i Karbo, samo da napomenem da GoranStein i ja izgleda imamo isto prezime(ko zna mozda smo i neki dalji rodjaci :d) pa tako da moram da se nadam da byMax nece i mene uzeti na zub ;)
Mada moze slobodno da udara po stomaku, ima ruka samo da mu se odbija :)

Poslednja izmena:
:d Svaka cast!

Da ne bude da samo flejmujem :)

Eto ti ga sta je ljubav - nosi ATI duks pa gde puklo :D

On Topic:

evo dve slike - jedna solo - mislim da je to moja najsrecnija slika u zivotu do sada i slika broj dva sa dragom jer sam jelte papucar kako Baner kaze.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    81.1 KB · Pregleda: 363
  • 1.jpg
    1.jpg
    108.5 KB · Pregleda: 550
Eto ti ga sta je ljubav - nosi ATI duks pa gde puklo :D

On Topic:

evo dve slike - jedna solo - mislim da je to moja najsrecnija slika u zivotu do sada i slika broj dva sa dragom jer sam jelte papucar kako Baner kaze.

Heh, cim sam video tu drugu fotku zapitao sam se da li postoji neka misterija iza cinjenice da ti draga na moru fura te cipelice a la Profesor Okultis iz Velikog Bleka? :)

Poslednja izmena:
Pojma nemaš Gorane, ježevi često izlaze na plažu da se sunčaju, pa može da se na(u)gazi :smoke:

Pa hajde da se i ja prikljucim ovoj lepoj akciji! :p

Prilozi

• Chava.jpg
    Chava.jpg
    269.1 KB · Pregleda: 252
  • Chava2.jpg
    Chava2.jpg
    417.9 KB · Pregleda: 202
  • Chava3.jpg
    Chava3.jpg
    391.6 KB · Pregleda: 225
***, jel ovde svi idu na more sem mene? :D

Ne idem ni ja ,)
Zato necu da postavim sliku ovde jos par meseci, planiram na leto da palim na Bahame metar dana, cisto da odmorim malo dusu, pa cu tada da se slikam:p

Vrh Dno