activated1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 709
Korisnik Villy_Da_Man mi je dao inspiraciju za pokretanje Threda. Znachi ko zheli nek okachi svoju sliku ovde da vidimo ko kako izgleda.
:wave:
:wave:
Odlicna tema! Moze jako pomoci u medjusobnom kapiranju i komunikaciji na forumu! Samo promenite naslov u recimo "Slike clanova foruma" i ko okaci sliku koja nije njegova, tj glupira se, brisati. Niste ni svesni kolko ova tema moze uznaprediti opstu komunikaciju. Ali niste ni svesni..
Recimo, zove mene covek sa bencha na fon, povodom nekog oglasa davno. I sad ja po glasu nista ne provaljujem. A po avataru josh manje. I ja kao - bate ne to, ma zahebo si se, ajmo se nadjemo u centru, ma jok promasio si caffe, pa gde su ti oci, ma ne batice zalutao si, e stvarno si ... itd.. I konacno se nalazim sa doticnom clanom bench foruma, i ispada da je to jedan fini dekica od preko 60 god! Au kakva fatamorgana! Mislim da je ovakva tema neophodna..
@Kutija, nije mi bio cilj da reklamiram svoju spoljashnost, iskreno ni ne mislim da je za reklamu :d
Nego kad se unesem u nechiji tekst od pokushavam da zamislim lika koji je to pisao pa nekad se vodim izgledom avatara
BTW slobodno brishi temu![]()
Ja bio ubeđen da je Kutija muško, kad ono žensko.
Bilo bi zanimljivo da se ja sad uslikam... Trenutno imam upalu korena zuba i napola izgledam kao Marlon Brando u Kumu (tj. s desne strane sam kao Kum, s leve nisam). DakleM, zamislite kako izgleda kum i znaćete bar napola kako ja izgledam.![]()
Ceka se novi HDD da se doda na server, pa da onda filipenko okaci svoju sliku: skoro su napunjeni hardovi u serveru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari