Šta je novo?

slika sa tv out-a

• Začetnik teme Začetnik teme mmv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
kako da se divx vidi preko tv out-a na, televizoru !

gf4mx440, kada iz nekog dvd plejera pustim film, slika je na tv-u odlicna, ali kada iz mv2 pustim divx, ima samo okvira slike, ali ne i nje, isto se dogadja i sa satelitskom tv- preko sky star 2 kartice

meni se dogadjala slichna stvar, na gf2 i na fx5200, jedino kad bi poostio film iz bs playera imao bi sliku i na mon i na tv, ali poshto ja nekako preferiram rad light, skinuo sam tv tool reshio problem shto se tice slike. za sky star ne mogu da ti pomognem poshto nisam vlasnik doticne kartice, ali postoji velika mogucnost da ce tv tool i to da reshi.

e da napomenem josh neshto, do sada je u tv toolu bila neshto slabija podrshka za gf4mx, tako da to moze da boode manji problem, nadam se da su to reshili u novijim verzijama programa.....

ako tv tool ne pomogne, pokushaj malo da se igrash sa drajverima i podeshavanjima u istima.

pozz!!

Poslednja izmena:
@mmv: KORISTI SEARCH!!!!

P.S. Trebaju ti noviji drajveri ili da cackas nesto u Video Overlay Settings-ima...

POZ!

Uradi sledece:

1. nViev display settings > Clone ili Dual view (sta ti se vise svidja)
2. Full screen video > full screen device > secondary display ili auto (zavisi sta ti ponudi)
3. titlove pustaj preko ffdshow-a, vobsub-a ili u tvom player-u namesti da titlovi budu u overlay-u, ta opcija postoji u BSplayer-u a za ostale neznam.

Tako ces kad god pustis neki film, ili bilo sta drugo u overlay-u, na TV-u automatski dobiti prikaz u full screen-u sa titlovima bez obzira kakav ti je prikaz na monitoru, tj. da li je full screen ili ne.

Nazad
Vrh Dno