Šta je novo?

Slika na tv-u

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Znam da na mojoj Radeon 9250 kada hocu da imam istovremeno sliku na kompjuteru i tv-u ukljucim fino theater mode.Medjtuim kako to uraditi na GeForce FX 5700 kartici.Pokusao sam naci bilo sta slicno tome ali nista......

Clone? Nadji i ukljuci.

Posto je clone ukljucen, nadji mirror opciju i ukljuci je i podesi primarni i sekundarni displej i to bi trebalo biti to... 😀

koji si naveo tv-out? S-video ili composite ?

To sam pokusavao prijatelju da namestim.Ne secam se nigde da sam procitao mirror opciju kao ni da je bio izbor tv-out.Da navedem da sam sva podesavanja radio u properties-settings-advanced

A da li si siguran u kabl? Ja sam imao jedan sto sam dobio uz graficku i radio je, i jos jedan pored njega koji nije radio. Ubih se podesavajuci, a kabl bio neispravan.
Ali, nazalost, dragi nam Marfi je rekao da je problem u onome sto poslednje pogledas, pa je tako bilo i u mom slucaju. Damn you Marfi!

Display properties/settings/kliknes na drugi monitor/chekiraj extend my windows dasktop onto this monitor/apply/color quality na 16 bit./apply/yes/advanced/klikni na
geforce...with agp8x/device selection/chekiraj TV/change format/bpal/apply/device adjusments/......../apply/ok.

Mirror opcija se nalazi pod tabom full screen video, ali mislim sa se pojavljuje tek kada prikljucis tv na graficku, ako kabl ne valja onda komp nece da detektuje tv, mozda je to problem probal drugi kabl. 😛

Poslednja izmena:
Proveri dali je kabl ispravan.I da kabl mora da ti bude prikljucen na tv i tek tad ti se pojavljuju sve opcije

Nazad
Vrh Dno