Šta je novo?

Slika na televizoru

Dusan K

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600, Noctua C14S, 2x Noctua NF-A14
Matična ploča
B550I AORUS PRO AX
RAM
2x16GB Kingston 3600MHz
GPU
Asus TUF 3080 10GB
Storage
Adata SX8200 Pro M.2 512GB, Lexar NM710 2TB, Biostar S100 480GB, Western Digital Green 2.5 2TB
PSU
Corsair SF750
Kućište
Cooler Master NR200P
Monitor
Philips 65PUS7354
Pristup internetu
  1. Optički internet
Postoji li nacin da signal sa TV-Out -a dovedem na antenski ulaz na televizoru? Dosad sam koristio video, ali je on naprasno prestao da radi. Znaci, da li postoji neki spoljnji pretvarac koji to moze da odradi.

Ja mislim da ces to malo teze da uradis. RF i Compositni izlaz i ulaz se prosto ne slazu. Ja to do sada nisam video, ako uopste postoji..:wave;

Naravno da postoji i čak mislim da nije skup i da ga nije teško nabaviti ovde kod nas. Moraćeš samo saam da se raspitaš jer sam zaboravio gde su mene svojevremeno upućivali. Nije loše početi od lokalnog TV/video servisa.

Inače, RF konvertor na ulazu ima kompozitni video i audio ( činč ), a na izlazu antenski.

Eto odgovora, a mogao bih i ja to da vidim da uradi, jer mi ocajno treab. Hvala magick-u

Dusan K je napisao(la):
Postoji li nacin da signal sa TV-Out -a dovedem na antenski ulaz na televizoru? Dosad sam koristio video, ali je on naprasno prestao da radi. Znaci, da li postoji neki spoljnji pretvarac koji to moze da odradi.

Jesi li siguran da na televizoru nemas scart prikljucak? To imaju cak i stariji modeli 10-15 god.

Pokusaj da pronadjes RF modulator od Amige ili Atarija (bilo je toga ranije gomila), pa da eventualno malo preradis ako ne odgovaraju prikljuchci....

Hvala na informaciji da nesto takvo postoji. Medjutim, na par mesta na kojima sam trazio su mi rekli da nemaju, kao i da se ne moze napraviti. Da li neko ima tacnu informaciju gde mogu da kupim takav pretvarac? Ako necete da reklamirate firmu javno, posaljite mi mail ili PM.

Nazad
Vrh Dno